Kenape aku masak kenapa aku tak makan???

Actually hari ini adalah hari yang aku sangat malas (walaupun sebelum nie ada hari lagi malas..hehe). Lepas bangun pergi faculty jumpa puan shahniza, lepas jumpa puan aku balik rumah seksyen 16 lah. Dah sampai tuh aku terus tido.Sampailah pukul 2 petang.Bukan apa mata aku rasa pedih sangat, sebab tu aku tido, bila dah cukup tido baru dia tak pedih.hehe

Pukul 3 aku solat zohor, buat kerja thesis jap then buat practice exam cisco and feedback. Lepak2 depan pc sampailah pukul 5,aku masak telur mata kerbau masak kicap (tahap malas giler nih) n nasi. Pas sembahyang Asar aku pergi pasar Ramadhan (biasalah aku sorang2 kemana aja-Sebab mus tak ade..huhuhu 🙁 ). dekat pasar ramadhan tak de perasaan nak beli lauk, walaupun aku selalu beli kerang sambal, hari nie tak lalu pun. Aku just beli air tembikai susu je. Balik rumah kasi mesej dekat Amir order Mcd satu.Bukan sebab malas nak masak, cuma aku tak rasa nak makan nasi hari nie, nak makan burger. So, berbukalah aku ngan burger (mcm omputeh lak..hehe)

So, sudah terjawab kenapa aku masak kenapa aku tak makan…. kerana aku dah kenyang makan burger.air pulak 2 jenis (kenyang ngan air ni).. 🙂 bukan sebab aku masak tak sedap.Aku makan je apa2 .. tak kisah sedap ke tak sedap.Bak kata cik Et, boleh je berbuka dengan makanan yang tak sedap.. betul tak? hehe —>entah apa aku merepek time2 puasa nie.. masyaAllah…

—> bukan lepas geram just luahkan perasaan hati.. kata Dj ERA.. hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *