Kembali

Alhamdulillah. Akhirnya kembali semula ke rumah sendiri di Sentul. Rindu sangat kat rumah ni. hehe

Hari ini gerak awal dari Shah Alam ke Midvelly, beli barang2 Baby. Lepas shopping pukul 2 ptg ada reunion dengan bebudak cs110 Jengka dulu. hehehe Sambutan pun mengalakkan jugak sebab kira ramai yang hadir walaupun ada yang terpaksa cancel di saat2 akhir. Asid pun tak join sampai penutup majlis bowling sebab dah penat sangat, dari pagi tadi jalan2 kat situ. Sekarang kaki dah bengkak2 nasib baik ada Abang tolong urutkan.

Apapun thanks kepada member yang belanja makan King Burger tadi. Lain kali leh belanja lagi. hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *