Mar 2011 04

Kak Nawal Datang?7

Posted In Anugerah,Peraduan,Umum

Alhamdulillah. Dengan berita sedih yang timbul [ini], Engkau selitkan juga kegembiraan kepadaku Ya Allah. Terima Kasih Ya Allah..

Hari ini berkobar2 bangun awal, kemas rumah sikit2.. untuk menyambut tetamu dari Sri Kembangan nih. Dari semalam katanya nak datang. hmm hati berbunga2 ler (mcm eT hari tuh!). Lepas jam 12 tengahhari, tetiba dah tiba tetamu yang di tunggu tuh.. siapa dia?? tengok pic ni dulu?

Kak Nawal and Darwish

dari

http://www.saunamu.com

Dengan keadaan tak ready, just terus pakai tudung jerk. Rumah bersepah bagai nak rak!.. huhu malunya ngan akak.. pulak tuh borak2 kosong jerk, tak sempat nak kasi pe2 jamuan.. lenkali akak datang lelama sikit ek.. hari Sabtu ke Ahad ke.. leh kita buat ‘party tupperware! opps party sauna jap!

Kak Nawal dengan baik hati dan rajinnya tuh, datang sendiri ke rumah Asid untuk kasi ‘Hadiah Misteri’ dari contest yang dianjurkan-nya terdahulu. Actually Asid menang 2nd pri2e iaitu RM50. Tak sangka pula de tambahan hadiah misteri. :). Hope de re2eki lagi untuk menang 1st pri2e pulak lepas nih… sebab SAUNAMU.COM akan mengadakan contest sekerap yang mungkin.. tiap2 bulan??? jom terjah ke sana ye!


Sangat2 lah hepi nya hati! Hadiah Misteri tuh spt pic di atas. Cake! Sangat sedap.. akak buat sendiri ke tuh? hehe Ashraf pun suka. Sempatlah bagi sikit kat mak mentua tad.. 🙂

Terima Kasih Daun Keladi, Harap2 dapat lagi!


Anda Mungkin Meminati:


7 Comments

  1. cikpuanhady says:

    salam..tahniah..nampak sedap kek tu..kalau rezeki kan tak ke mana..

    pasal fm3 tu, harganya RM29 dah diupdate kat blogshop..kalau nak leh proceed ngan isi form..thanks..

    Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

  2. mamaqari says:

    murah rezeki asid…dpt duit dan cake sekaligus..hehehe

  3. nawalfisya says:

    salam …terjah n3 asid..hehe…selamat pagi…akak ada sms asid tadi..perasaan akak berbelah bahagi sgt skrg…minta maaf bnyk2 asid! act, to be frank, akk tu masa akak ambik smlm, cantik banget! hehehehe..ada simple deco, ada wording TO ASID, WITH LUV, K.NAWAL….dan ada deco bunga2 biru keliling tuh….:-) smlm akak ambik dr baker tu, simpan dlm rmh akak berhawa sejuk, hehehe..tpt selamat la..kira masuk dlm keta, dr seri kembangan tu akak ke puchong plak g rmh adik ambik stok sauna and consigment note..so kat situ la kira borak2 ngn dia jap..tak sangka situ la kot dia mencair…:-(((((
    sedih..tp rasa berbunga hati ni bila asid kata best bangat! tkasih asid..

    • Mrs. Asida says:

      Memang best akak, ada banyak ni tu yg kasi mama sket. klu kami ber4 ni memang susah nak habis (arisha tak mkn sgt kek, ashraf mkn sikit, papa dia kurg mkn manis2), so saper yg kena habiskan? huhu Asid je nampaknya. Pas ni nak kasi jiran sikit… sodap2. skrgpun cake dr Izan pun blum asid habiskan.. hehe slow2. 🙂

    • Mrs. Asida says:

      ada bunga2 biru? hehe takpe2 hati asid dah bunga2 pelbagai warna ni..:)

      alhamdulillah.

Leave a Comment

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.