Joggiing

Lebih kurang pukul 710 pg, Amir datang jemput pergi jogging dekat tasik Shah Alam. Habis jogging pukul 8pg, pastuh pergi beli nasi lemak depan kelana FC. Kemudian balik. Lepak tengok email n then mandi. Kemudian Amir datang balik hantor duit belanja(nak bayar duit telepon). Kemudian turun bawah hantar barang dekat Najib suruh dia bawa balik kampung, then pergi medan serai amik baju kebaya yang hantar balik semalam.Pastuh try baju tu dekat rumah. Masih tak puas hati sebab kain dia tak berape labuh..tapi nak buat cam ner?? pakailah selagi boleh pakai. Lepas tu makan nasi lemak depan tv sambil tengok Dragon Ball dengan Wawa. HeheheDah habis citer cartoon ni, bukak email….sampailah sekarang

Malam nie sibuk dengan proposal. Susah sangat nak buat literature review ini. Entah mana nak cari information yang berguna untuk thesis ni. Dahlah hari ini tak ada mood langsung..Sakit hati 🙁 Kalau tak ada apa yang boleh buat lebih baik balik kampung jerk. Buang masa jerk duduk kat Shah Alam ini. Wawa dah bertolak balik ke Kelantan pukul 9 malam tadi. Hmmmmm……………… .aduhai..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *