JELITA

Sebenarnya dah lama nak luahkan perasaan tentang Drama Siri Indonesia di TV3 berjudul Jelita ini, cuma tidak berkesempatan. Tidak dinafikan ceritanya memang best tapi tak larat nak tengok. Ada saja perkara yang menyakitkan hati. Cerita yang ditayangkan pula hanya sekejap berbanding dengan iklan. Kalau ceritanya 2 minit, iklannya 10 minit. Itu pasallah cerita ini sampai sekarang tak habis2 lagi.

Kekadang dah nak naik fed-up. Kalau dulu hari2 duduk tunggu nak posterjelitamenonton cerita Jelita ini, sekarang kalau ter-miss sekali dua pun tak kisah. Cerita ini boleh di jangka apa yang akan berlaku. 🙁 Sedih betullah. Bilalah cerita ini nak habis? boleh tunggu tengok episod terakhir je.

12 thoughts on “JELITA”

  1. Bulan 7 ni?? Sekarang 6 bulan lebih ke?

    Asid pun bulan 7. Awal bulan, kalau nasib baik bulan 6 dah dia keluar. hehe Takut juga bila mengenanakan nak bersalin normal nih. hehe 🙂

  2. ahhh dh beberapa mlm ni menjelg kol 11 je mata dh pedih nk tdo tp yerla memndgkan ina ni keje, mlm bz sikit nk jemur kain la, prepare bekfes n mcm2 lagi.. ni belom lg bln 7 insyaallah ade baby. xtau cm ne 1st time. saat2 paling mengujakan dlm hidup

  3. hehe Kalau macam tuh, takde rezeki lah nak tengok cerita Indon. hehe Sabar jelah ek.

    Intan sekarang dah mengandung. Maybe nanti dia bersalin but anak dia mati. Pastuh mentua dia cari budak lain buat ganti anak intan yang dah mati tuh. tragis sungguh citer nih. dah beratus episod. Entah bila nak habis… 🙂

  4. ah a lah Ina, Citer Intan dah semakin best. Sekarang Intan dah pregnant. Asid tak tengok yang pukul 11 tuh. Tengok siang, kul 4 time ulangan je. Maklumlah orang tak berkerja. hehe 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *