Jangan Tidur Moh Layan Semua Channel @ Astro

Teruk benor kalau tak tidur wei.

 

27 April ~ 6 May

Oleh kerana Astro telah merangkul gelaran THE BEST OF THE BEST BRAND IN MALAYSIA . iaitu Putra Brand Awards, kita pelanggan-pelangan Astro kini boleh menikmati semua 130 siaran Astro secara FREE selama 10 hari.  Bermula 12 tghmalam tadi sehingga 6 Mei 2012.

Tapi kan.. setakat 10hari ni nak tengok apa? Yang biasa nak tengok tuh semua langgan. Cuma siaran BINTANG dok. Start esok siang nak tengok lah.. janji movie habis terus citer. Taknak yang series ni.. tapi boleh ka tengok? sure berebut2 dengan cartoon channel dengan anak-anak pula. hihi.

Apapun selamat layan2 wei. Jangan tak tidur pulok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *