Jam aku rosak

Petang hari itu (treasure hunt day) amir datang amik aku dan et. Masa aku nak masuk dalam kereta, tanpa disedari tangan aku terhayun ke atas bumbung kereta hingga menyebabkan jam aku tercabut dan jatuh ke atas jalan. 🙂 tak sangka jam mahal berbesi nie cepat sangat putusnyer. (mana taknya dah lama kakak aku beli, dari masa aku spm lagi..hehe nie aku rembat dari dia..hehehe)

So that, sebelum kelas project petang tadi sebab jugak aku pergi repair jam aku nie. Alhamdullillah cuma sambungkan tali besinye aje. Namun begitu aku sempat jugak tengok2 jam kat kedai tuh, alih2 aku terbeli (bukan nak beli tapi dah terbeli nak buat macam mana lagi kan) seutas jam. Sweet jugaklah warna hijau.Boleh jugak aku bawak pergi kelas bila aku pakai baju hijau. Aku ada cite dekat amir nak beli jam pelbagai warna, boleh pakai ikut warna baju yang dipakai.. hehe aku ingat dia marah, rupanyer dia kasi.. belilah.. (belilah?? maksudnye aku beli sendirilah??? hehe 🙁 tak mboh.. belikanlah.. 🙂 takkan lah aku ada baju 20 psg pelbagai warna kena ada 20 utas jam tangan??? dahsyat tu )

Lepas balik kelas Project, baru aku terperasan yang jam aku repair talinye tadi dah tak bergerak.aisemen.. rosak ke tak ada bateri nih?? errmm 🙁 harap2 bateri je yang dah habis…kalau tidak…. kena beli yang baru punya 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *