Jalan2 @Waterpark A Famosa Melaka

Last month, Kami sekeluarga (Baba) pergi ke Melaka. Saja jalan-jalan.

Memang best juga bawa anak-anak ke sana. Tapi yang herannya, ntah mana gambarnya lagi.

Disini, share pis random sahaja.

images

Kaunter tiket. Kami beli tiket awal2 dah, online sahaja. Pakej waterpark dan juga Safari.

 fridge magnet 1468739_10201532555048065_977447608_n

Pagi2 pergi masuk safari dulu. Melawat zoo.

cozy-beds

Penginapan dua malam, ditanggung FREE. Terima kasih lah pada adik ipar yang keje Bank Negara tu ek.

1383555092850

Yang ini tak merasa, tutup untuk maintenance

Kemudian balik penginapan untuk lunch dan sembahyang zohor. Then sambung pula program ke waterpark. Pasrt ni memang anak2 suka benor. Kecut merut kulit pasal berendam pun tak apa.

1383555092880

Memang cantik kan??

Ni yang membuat budak2 susah nak balik.. cantek.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Naik ni paling best, kecut perut kami berempat dibuat (asid, amir, nana dan assu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *