Jalan2 Lagie..

So rasa penat giler hari nie. Bangun pulak awal,lebih kurang kul 8.Pastuh siap2 pergi pergi Jalan TAR ngan Kak Ja dan Amir. Sampai lebih kurang kul 12 tgh hari.Ingat sesak giler nasib baik tak banyak kete.maybe orang ramai balik kampung.Haha lenggang jalan.haha senang sikit nak shopping. Sampai kat Jln TAR, 1st cari tempat parking dekat rumah selamat. then turun bawah cari tudung..kak ja pun nak cari tudung buat gie keje.haha asyik2 memilih sampai berapa ntah yang dibelanjanyer.adalah 3 beg besar.hahaha pokai mak..
T
hen siap shopping kitorang cari makan plak.Ingat nak makan nasi beriani,tapi tak pelah next time.Lagipun kakja teringin sangat nak makan KFC.So kitorng pun gie makan KFC.After makan,jalan2 lagi.Pergi Mydin nak cari kerongsang,si Amir plak duduk luar,malas nak masuk katanyer sebab sah sesak giler kat dalam tuee…Tak kisahlah.Bukan lama pun nak masuk..kejap je.Then lepas gie Mydin..jalan2 lagi.De lagi yang di shopping nie..ai pompuan bese lah.ahaha
for netty…Hepi Birthday ke 23

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *