Jalan TAR lagi

Hari nie pergi lagi Jln TAR beli tudung selendang untuk mus dan mak jang.Aduhai penat giler.Bergerak dari umah kak Ja pukul 10 pagi,then pukul 7 malam baru balik ke Section 16.Aduhai penatnyer badan.Lepas pergi Jln TAR, pergi tengok wayang dekat sunway citer Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events. lakonan Jim Carey.hehehe syok giler.

Malam makan nasi goreng kampung..satu hal lagi..ermm beli burger untuk ET.Tadi de satu mamat nie, dia kata”benjo dah buat?” penjual burger kata,”maaf bang belum lagi.” “apa?belum lagi?” tak lama kemudian dia blah cam tuh.tak sabarlah tue.kite nie lagi lama dari dia.relax jerk.even pun ada sorang makcik tu potong queue.biasalah kan..jual burger kecik je kan,takkan nak guna sistem nombor kan..Moral value dia, sesiapa nak makan burger,beli sendiri dekat giant then masak sendiri dekat rumah.habis citer….wakaka

Image hosted by Photobucket.com Image hosted by Photobucket.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *