Jalan-Jalan Cari Barang

Sabtu. Pergi The Mall pada awal pagi sebab takut jalan jam sebab ada banyak jalan tutup untuk Citrawarna 1Malaysia. tapi tak jamm pun………

Sampai-sampai The Mall pergi food court dulu, breastfast nasi lemak telur goreng.. bila perut dah kenyang baru syok jalan-jalan cuci mata. hehe Bak kata peribahasa orang putih yang bermaksud “Kalau nak shopping, make sure perut dah kenyang”. Kalau shopping time perut lapar, pemikiran dan pertimbangan kita akan goyah, tu pasal lah macam2 benda yg dibeli (macam time bulan puasa! di pasar ramadhan).

Pergi The Mall sebab aku nak beli satu barang untuk pencuci muka aku yang sudah banyak ditumbuhi jerawat gara-gara pengambilan ubat tuh. Pencuci muka ni disarankan oleh adik aku. Tengok muka dia macam dah licin dan putih sikit. Itu pasallah aku nak cuba. Harap-harap berkesan untuk kulit muka aku ni. Beli yang harga sederhana dan murah2 jer.  hehe 🙂 Apa barangnya? Biarlah Rahsia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *