IKEA & CAVENZI

Hari ini selepas breakfast nasi lemak, kami pergi ke IKEA Damansara. Dah seminggu tengok catalog IKEA ni ada jugalah yang terbekenan nak beli. Dah siap list kan barang nak beli. Kalau tak list kan awal2 sure banyak ter over budget nanti. Pergi IKEA pun just nak beli barang2 dapur. Maklumlah design2 nya kan cantik, nampak moden sikit. Sempat juga beli set senduk untuk Ma dan Mama. Papa pulak beli lampu untuk ruang tamu, tak delah nanti terang benar time tengok tv. Lagipun design lampu ni cantik, teringat lampu Kak Ijat masa duduk dekat Sekyen 16, Shah Alam.

Lepas pergi IKEA, kitorang pergi ke Cavenzi Wangsa Maju pulak. Penat juga naik tangga ke tingkat 2 Cavenzi ini. Tapi itulah dah terbekenan cabinet TV dalam paper hari itu, nak buat macam mana lagi, naik jelah. Allamdullillah dapat juga cabinet yang berkenan di hati. hehehe

Baik anak Mama ni tak nangis langsung. Senang Mama nak pilih2 barang. hehehe 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *