Hotlink Club Rewards

Tak sangka ada untung jugak jadi hotlink club ni. Banyak rewards. Macam hari ni, asid reedem 1oo points untuk 200 sms free. Tapi tulah sms dari Maxis ke Maxis jelah. Number asid pun ada 800 points guna 100 tinggal lah 700 points.

Tapi tulah ada jugak yang free. kalu boleh free tu takkan tak nak ek. Biasa asid dapat message dari Maxis, asid buat dunno je,tapi hari ni saja nak cuba2. At least boleh jimat ek. Kalau dulu rasa mende ni berguna sangat, sebab masa bujang. Siang malam nak kasi SMS kat Abang. Sekarang banyak sangat kasi message dekat dia, kena marah kang sebab kacau dia kerja. Aisehman..

Bukan sms saja, boleh reedem Air Time jugak ngan points kite. Kenalah check points kita ada berapa.Kalau yang selalu top up tuh mesti dah banyak kumpul points.

sume ni senang saja, just join this club dengan sign up hotlink club dekat www.hotlink.com.my Dapatkan password then reedem.. hehe cubalah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *