Header Baru.. Thanks Mr. Kopi

Alhamdulillah,

Seperti tajuk.. dan di atas sana.. Asid nak tunjuk header baru bagi asida.net, ehsan ikhlas daripada

Mr. Kopi a.k.a

[http://rahimiarafpin.blogspot.com]

Ceritanya bermula, apabila Mr. Kopi tinggalkan mesej ni

uish.. orang dah offer free kan.. so dengan pantas Asid merebut peluang yang ada.

kemudian, pergi blog dia, check recommendation ttg header mcm ner kita nak.. ikut hati dan rasa kitalah..

korang boleh usha kat [SINI]

Pastu, hantar butiran lengkap (psl header tuh) ke alamat emel Mr. Kopi tuh..

Agak cepatlah juga Mr. Kopi buatkan header untuk Asid nie, walaupun dia masih student, free hari Jumaat, Sabtu dan Ahad katanya.. tp tup2 dah ada.. mula2 warna kuning, Asid mintak tuko purple pink.. jadilah macam di atas..

nak suruh ote banyak2 kan..nanti byk cekadak lak.. hehe

Kalau korang berminat jugak, usha2lah blog dia tu ye!

Adios

Wasalam

 

6 thoughts on “Header Baru.. Thanks Mr. Kopi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *