Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1

As Harry races against time and evil to destroy the Horcruxes, he uncovers the existence of three most powerful objects in the wizarding world: the Deathly Hallows.

My husband and I pergi dating tengok wayang di TGV Midvelly after 3 yrs. Tengok cerita seperti tajuk di atas. hohoho agak lama giler tak tengok wayang ni. semenyak ada baby lah katakan. Tak de orang nak jaga. Bila abang dah besar sikit, adik kecik pula muncul. Sekarang adik kecik dah setahun lebih, dah kenal orang.. so boleh lah tinggalkan diorang dengan aunties diorang jagakan.

tempat duduk COUPLE.. RM12 (belakang sekali nih). Tempat byk setan! hoho

Best ke tidak cerita nih?? kalau nak tahu korang pergilah tengok.. hihi btw  cerita ni ranking ke 3 di Malaysia, tetapi no1 di Britain (kalau tak silap).  Ada yang kata tak berapa best.. aku rasa maybe sebab xde kesudahan.. nama dah Part 1. So kenalah tunggu setahun ke 2 tahun lagi nak tengok kesudahannya. ish ish bagi aku pula.. biasa saje (bak kata my husband juga). 🙂

Lepas tengok singgah kejap JUSCO. Beli hadiah kahwin Hilda tomorrow.


2 thoughts on “Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1”

    1. hihi org yg dah tgk ikut cerita HP dari dulu.. sure nak tgk punya sambungannya.. mcm laki aku ler.. plus aku gak. .
      masa tu aku nak tgk citer Hantu Kak Limah Balik Rumah, tp dia kata buang karen je tgk citer melayu.. beli cd jelah katanya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *