Hari Selasa Yg da Best Sikit Kot….

Bangun lebih kurang kul 645 pg untuk solat subuh. Then tido balik..biasalah ngantuk kan.. kul 905 pg lak Amir miskol tanda dia dah sampai kat bawah pangsapuri nih.. kite yang waktu tu tgh nyenyak tido..then terus bangun n pakai tudung.. tanpa membasuh muka atau pakai bedak..Hehe bapaknyer yer masam (maklumlah acid), tp boleh gak si Amir kata..comey.heheh.. Saja lah tuh nak amik hati kan..bukan ape malas nak mandi lg sebab bukan nyer de kelas pg.. turun bawah pun sebab nak hantar dia kat komuter..nak pinjam kerete. Lepas hantar my s Sweetheart kat komuter tue, terus balik n bukak internet..nak cari something pasal etika perniagaan..esok nak present baru sibuk2 cari.. hehe biasalah student mcm kite nih… suka sangat wat keje last minute. Tengah sibuk2 surfing..lupa lak nak masak n mandi.. Pukul 1145 E.t kasi mesej suruh gie awal sbb nk gi PTAR2(library) pinjam buku. Then dgn kelam kabut..kite masak, mandi then pergi Uitm..hehe makan tgh kat Kolej Kenanga n then lepak kat Surau Sempaka sehingga kelas Jerman kul 230. Lepas kelas Jerman, pergi ke fakulti FTMSK kelas CSA.. Masuk kelas pun kejap je sbb cik Idura de hal.. Salin take home quiz punya soalan..then kite, Et n wawa balik sama..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *