Hari Lahir Ashraf

Alhamdulillah,

My beloved son dah berumur 4 tahun 4 hari sekarang ni. Syukur kepada-Nya Allah S.W.T di atas segala rahmat dan re2eki kurniaan-Nya kepada kami sekeluarga. Hari lahir tak delah nak sambut besar2an atau nak buat birthday party ke apa ker.. just makan2 dengan family terdekat.

Lepas makan, mesti nak naik mendealah ni!
Adik nak main gak, tp taknak goyang2..takut!

Untuk keluarga kecil kami ni, dah makan2 biasa ikut fav. Ashraf makan nasi ayam kat CRS. Happy-kan birthday-boy @ McD playaround dan makan Happy Meal set ayam goreng.

kalau bab main, laju jer
ku bersamamu.. walau kemana jua
uish!

Untuk makan2 keluarga besar terdekat, Insya-Allah minggu depan. 🙂

Thanks kepada kengkawan yang wish dan doakan kebahagiaan, kesihatan dan kemurahan re2eki kepada my ‘baby’ boy ni. Rasanya masih lagi baby kerana sifatnya yang sering manja kededek untuk mendapatkan perhatian tuh.. 🙂

 

4 thoughts on “Hari Lahir Ashraf”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *