Hari Isnin Hari Sunat Berpuasa

Hari isnin hari sunat untuk berpuasa.so kita ngan mus decide nak puasa sunat hari ini.hehe

Hari ini walaupun kita tak ada kelas, tapi terpaksa jugaklah pergi.Ini disebabkan ada appointment dengan Encik Yusrie as examiner kita punya project. Alhamdullillah dia tak cerewet pasal bilangan kali yang kita perlu jumpa dia.”saya tak kisah awak nak jumpa saya ke tak..nak jumpa awal semester sekali and end of semester sekali,saya tak kisah.macam kelas saya jugak,saya tak kisah student saya masuk kelas ke tidak.Janji homework buat,test datang and boleh jawap exam paper saya”,tambahan lagi,” kalau awak nak jumpa saya pun tak apa,kalau ada apa2 masalah tu..arr datang jumpa saya”.”saya free hari insin,selasa and rabu morning.Hari khamis dan jumaat saya ada kelas dekat puncak perdana,so saya tak ada dekat bilik saya.”

Arr itulah diantara hujah2 examiner kita.Bunyi nya macam okay.Alhamdullillah. Tapi nampak macam dia straight sikit pasal evaluation project presentation and report.Erm tu yang takut sikit tue.hehehe. Kalau time presentation dengar kata… dia suka tanya.Aisehmen..kena buat betul2 nih.hehehe

Usaha Tangga Kejayaan“.. “cayook..cayook..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *