Happy Women’s Day!!

Disebabkan hari ini merupakan Hari Wanita,so disini aku mengambil kesempatan mengucapkan Selamat hari Wanita kepada My Mother (“mama”) specially… kerana dialah aku dapat lahir ke dunia yang cukup indah ini,Kerana dialah aku dapat makan, minum, belajo dan membesar. Secondly kepada My Grandmother (“mok mek”).. ‘mok’ yang paling aku sayang.Dia lah tempat aku menumpang kasih seorang ibu,tempat aku bermanja, mengadu masalah aku, ini disebabkan aku dibesarkan olehnyer so sudah tak terkira banyaknya pengorbanan yang dia lakukan untuk aku sehingga kini aku still student at UiTM..hehhe Thanks lots.i love u so much..

Tak lupa jugak,to my all sisters.. sumenyer dah berumah tangga kecuali yang kecik sekali… baru darjah dua.blum wanita lagi just kanak2.., masing2 sibuk menjalankan tugas sebagai seorg wanita, isteri dan ibu.Happy women’s day!!

To my beloved frenz yang sedang nyenyak tido di sebelah nie.. Musramaini bt Mustapha, dhira ‘sicomel’ , ayien, alia, yaya, nett, wawa, kak lin, zarina, ayuni, nadia, hilda dan semualah teman2.Sorri yang mana tak ter nyatakan..hehe hepi women’s day.

P/S: umur kita dah 23 year old.Dah jadi women so kenalah berfikiran, berkelakuan dan bercakap as a women.Don’t take serious in minor things..just ignore it and you can hepi in all ur life time. Like what i do … if i wrong..plz forgive me… bcoz i love u all.. go go cayook for ur thesis project ok?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *