Happy Labour Day

Selamat Hari Pekerja kepada semua yang berkerja termasuk juga yang menjadi surirumah. Jadi surirumah memang berkerja kiranya. Tapi ikutlah kan kalau nak bercuti buat kerja rumah untuk hari ini ke tidak. pergi berjalan-jalan je ke,okl juga tuh. hehe 🙂

Bagi Asid, bukan hari pekerja je mesti berehat kekadang hari-hari lain juga. Maklumlah kandungan sekarang dah bertambah besar, baby pula suka gerak2 tak tentu masa, so kekadang tuh rasa penat sangat. Selalulah beli makanan dekat luar, especially dekat gerai depan appartment ni. Sedap juga diorang masak, terutama Nasi Goreng Kampung.

Hari ini hari jumaat, so tengahari Asid masaklah untuk lunch, petang nanti pergi Pasar Malam.. beli sekali makanan for dinner dan barang dapur. hmm apalah pulak nak beli kali ini. Ayam lagi ke, ikan ke, daging ke.. entahlah. Nak beli manggo lah pulak. Buah-buah lain dah ada stok banyak. Beli manggo sebab semua orang suka especially Ash ni. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *