Hantar dan Menang Poslaju 2016

hantar dan menang poslaju 2016

Semenjak niaga online ( www.cadarmurah.com) ni memang gigih poslaju barang-barang, tapi tak adalah sekali berpuluh2 hantar, sedikit tapi kerap. Adalah seminggu 5kali dalam 5hari ke Poslaju. haha

Mula-mula baca aje peraduan ini di tampal2 dalam poslaju tuh, sehinggalah akak penyelia bagi kertas iklan peraduan ni, dia kata, ” ambil ni, join tau”.. pastu dekat rumah, dua tiga kali pikir..nak join ke, pastu terlintas join lah.. bukan rugi pun, kalau dapat untung lagi.. 1 Gram minima. Jadi kita pun join.

Alang2 join, join sampai menang.. setiap gi pos barang, kena submit form untuk peraduan ni.. bukan susah pun, online ajer.

^-^

senarai pemenang bulanan hantar dan menang poslaju

Alhamdulillah rezeki pos barang poslaju. Terpilih pemenang bulan 3, maybe sempena birthday kot.

Tak dapat 15g, 1g pun okay. Emas kan harganya semakin naik. ? 1yr policy insurance poslaju juga.

2 thoughts on “Hantar dan Menang Poslaju 2016”

    1. wasalam, sampul x wajib. Guna borang poslaju biasa itu aje. 🙂
      praBAYAR tak boleh join.
      Wajib dapat invoice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *