Hairan!

Semalam dalam Facebook, terjumpa group yang anti seorang BUDAK (budak ker??) sekolah, baru tingkatan 1. Ini semua gara-gara dia membuat statement yang agak KURANG AJAR kepada arwah Din Beramboi.

Semoga Arwah tenang di sana dan akan ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman dan disayangi Allah. InsyaAllah. Janganlah kita bercerita perihal buruk orang yang sudah tiada…

Agak hairan dengan apa yang di tulis.. memang dasyat. Semoga BUDAK ini akan insaf.

Malulah wei.. baca-baca.. budak ni orang Pahang.. malulah nak mengaku dia orang Pahang jugak.. huhu

Picture diatas di ambil dari google..

4 thoughts on “Hairan!”

  1. Asid,bdk ni mmg kurang ajar…kan.permainkan ayat quran…pastu ramai yg kata dia menyamar je jd budak..Waallahualam…harap2 ia sedar tindakan dia tu buat orang semua geram dan marah.Tengok la nanti,makan diri jugak nanti…geram jugak aku tengok kat FB tu.

    1. Itulah pasal. Aku rasa mcm betul jerk dia budak sekolah lagi. hehe siap bertindik telinga. Kalau betullah budak tuh…. x pasal2 jadi glamor sebab org marah dan geram dekat dia.. aiseh..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *