Goreng Pisang ke Pisang Goreng???

Class pagi tadi, network protocol batal,just class cisco je. after finish this class, aku terus balik rumah. Sebelum sapai rumah aku nak pergi bank bsn jap ( nak buat apa yang patut mengenangkan aku banyak menyimpan duit syiling RM1 so, sebelum dia tak laku baik aku tukar kan.last date dia 7hb 12 nie, namun tidak kesampaian sebab computer system bsn rosak pulak.i see man).Aku bertanya apa sebab kena pulangkan duit tuh, ramai orang kata ada duit palsu di antara duit syiling mas nie, terpaksalah dikutip semula dan dihapuskan kegunaannya.so terpaksalah kite pakai duit kertas je.Dengar cosip2 lagi, kemungkinan besar satu masa nanti duit syiling akan dikutip semua, sume harga barang paling minumam RM!.wakaka beli gula2 bungkus banyak2.wakaka betul ke tak tahulah..hehe

Balik dari bank tuh lalu pulak kedai / restoran. Sempat jugak aku beli pisang goreng/goreng pisang.hehe yang terkejutnyer sebelah sebiji pisang tu aje berharaga RM0.40. Aduhai mahal nyer.Aku baru perasan mahal time aku dah bayar.aduhai cekik darah sungguh.Kalau pisang nyer besar tak apa, nie sebesar pisang emas.aduhai..hehe apapun kena makan jgk sebab duit tuh.huhu lagipun perut lapo giler.dalam kelas tadi perut asyik menyanyikan lagu kerongcong ala2 ghazal gitu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *