Go to Genting..A Nice Day

Hari sabtu yang begitu awal bangun. Al maklumlah nak pergi jalan2 dengan my Sweetheart sempena anniversary kitorang yang sudah menjangkau 1 year couple. Hehehe. Kira2 pukul 7 pg dah bertolak dari Shah Alam. Then parking car dekat office my Sweetheart.

After that, kitorang naik bus dari KL central ke Genting. Kira2 pukul 9 pg sampai sana. Terus naik kete cable.Cuak lah jugak sebab nie 1st time pergi Genting. Bila dah sampai atas, terus jalan2 sampai outdoor theme park. Mabye kitorg unlucky today sebab hujan terus dari pukul 9pg sampai pukul 4ptg. So kami antara ornag terawal datang so kami lebih lucky then orang yang datang tgh hari, sebab kami sempat jugak main 5 games from 20 games dekat dalam ni. Kalo diorang just boleh naik train jerk. Hehehe.

Lepas dah naik apa yang dibenarkan saja, kitorang naik untuk lunch. Makan kfc. Pastuh jalan2 kat situ jerk, shopping sikit..dan beli gift untuk housemates. Walaupun tak semua game kami naik, tapi kami still happy together..spend time together.. Luv him very much!!! Thanx wak..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *