German die Prufung!!!!!

Hehehe tag, ich bin Um 7 Uhr aufgestanden..kira awallah nie. Dann schlafen balik.Barulah aufstehen pukul 8 morgen.Tu pun pasal prufung German pukul 145 Mittag. sampai dekat DK orang lain sume dah sampai cuma kitorang 3 org nie jerk.mana taknyer nak solat zohor dekat rumah.tupasal tergesa2 bersiap.nasib baik Cik Abg i hantar.Kalau naik Bus..alamak!!! hehehe.

1 Uhr pertama test okay jerk boleh jawap.tapi problem sikit ngan horen test.Tak clear sangat dialog tue talk pasal apa.aduhai…Mudah2an markh yang tue tidak memberi effect pada yang lain.that mean…mark banyaklah kan.hehehe

Lepas Habis test,Cik Abg I amik lagi.Pastu pergi Pkns nak beli barang sikit (dah lama berkenan tue),dann pergi PAS amik cermin spek E.T.Then pergi makan Kueh teow sup dekat the Store. Kira2 jam 620 balik rumah,terus solat asar.Then lepak2 ngan PC nih..hehehe Macam ner lah ek Test German tue..harap2 okay..


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *