Gempa Bumi

Hari ini ada gemba bumi di Taiwan. Kata Abang, ada empat kabel bawah laut untuk internet terjejas, so access ke website kat US macam yahoo, frendster, myspace sangat slow @ tak boleh langsung. Aiseh Patutlah dari pagi sampai sekarang nak login server2 oversea nie susah benor.

Tapi tulah web yang server kat Malaysia ni macam blog ni asida.net, utusan serta selangorfc tidak terjejas. Boleh jugak Asid posting mende alah nie. hehehe 🙂

Untuk maklumat lanjut dari TM Net disini

6 thoughts on “Gempa Bumi”

  1. Mrs. Acid bukan Mr…
    Kan selangorfc hari2 update, nak compare dengan hijaukuning.com dan singautara.net,bagai langit dan bumi tarafnya hehehe :). Nak suruh husband acid update kan sekali ke?? wakaka 🙂

  2. To ekin,
    first time kasih kerana baca blog ini.hehehe.. 🙂

    kalau just nak ada blog, just signup dengan free blogging service macam blogspot.com atau wordpress.com, tak perlu bayar. So lepas register, akan ada blog dengan alamat macam namasaya.blogspot.com atau namasaya.wordpress.com. Tapi kalau nak yang ada domain name sendiri macam namasaya.com, kene sign up dengan web hosting dan perlu bayar kos hosting. Salah satu contoh syarikat hosting tempatan, leh klik kat banner kaler oren kat belah atas kanan tu hehe 🙂

  3. hye, cari lirik anuar zain dpt website ni.. yg best nye dpt tau info nape site yahoo dr pagi tk dpt masuk.. hmmm, ade gempa bumi rupenye.. thanks bgtau.. 1 more thing, kalo sy interested nk wat site mcm ni, susah tak dan kne byr tak? thanks in advance for ur any info.. take care & also ur baby..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *