Gambo dan Video dah siap

Malam tadi kitorang dapat pic dan video kahwin dekat shah alam. Dah 2 bulan baru dapat kerana ada sebab2 tertentu. Alhamdulillah sume pic cantik sangat.. no wonder lah harganya kan,tu pun dah dapat diskaun sebab member,kalau tak lagi mahal ek.

Pic sume 5R.. cantik satu album tak cukup so kena beli satu album lagi. Kawan2 abg (officemates) kata pics ni nampak grand. Maybe sebab color baju tuh atau pic tuh sdr. Memang kitorang puas hati tengok pics ni.Macam minggu lepas je majlisnya.

Selain tuh, movie dvd. Seronok jugak tengok lebih kurang 1/2 jam. Ramai jugak members dan tetamu yang kitorang tak tahu datang ke tak, ada dalam dvd ni. Geng2 dhira,ayuni, nadia, hilda,huda tengah makan pun ada. Hehe tetamu lain pun ada.thanks sebab sudi datang. 🙂 🙂

Dan yang paling paling kitorang suka adalah frame kahwin kitorang. Ni Dia (Jepp tokey pics=kawan abg) kasi free. Kalau buat tuh berapa ratus lah harganya ek. time kasih bebanyak. Tak tahu nak gantung kat mana, dalam bilik ke kat ruang tamu. Cantik sangat… 🙂 🙂

4 thoughts on “Gambo dan Video dah siap”

  1. Ni pendapat dan ulasan asid sahaja, dan blog ini merupakan luahan hati dan medium untuk asid bersuara, kalu tak suka atau tak setuju boleh tinggalkan komen secara berhemah, tak perlu lah perli-perli atau sindir-sindir. kalau still tak suka, kehadiran anda tak dijemput dan tak juga dihalau.Takde siapa paksa anda baca blog asid ni.

  2. Ada seekor “lalat” kasi comment kata posting asid ni ada unsur riak. Sebab rojak kan bahasa. Kalu mcm tuh semualah rakyat malaysia nie riak. Sabo jelah. Setiap orang ada pendapatnya sendiri. Thanks sebab bagi comment. Nampaknya ada juga yang prihatin ttg “bahasa kita bangsa kita.” Kalu betul lah pasal bahasa ni, kalu psl peminat setia artis tu, no wander lah dia mrh giler. wakaka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *