Friday

Hari ni, aku bangun awal lagi macam semalam sebab ikut suami ku ke rumah sentul.Cuma reason nya lain, semalam aku datang sebab nak pergi interview dan today sebab hal lampu. Adalah tiga biji lampu kat umah tuh tak nyala… aisehman still tak leh di perbaiki. Pihak mgmnt kat situ suruh kitorg tanya contraktor kitorg sdr sebab tuh bukan bidang kuasa diorg. huhu kenalah repair sendiri jugak.

Dan semalam, aku pergi interview kat dua company (satu company malay and satu lagi chinese),asalnya ada tiga tapi tak sempat nak pergi office dia dekat bukit bintang tuh (padahal dah tak larat jalan ngan kasut tumit tinggi dah.. hehe). First company (malay) tuh tak ada banyak soklan dia tanya aku, just banyak citer pasal company dia, end of interview section dia kata nanti pihak dia call untuk jawapan dipilih atau tak.tak kisahlah.. aku try yang secod lak.Nasib baik tempat yang sama,cuma bangunan je lain.

Yang kedua ni, memang interview betul2,banyak jugalah dia tanya aku dalam english arr.nasib baik lah aku leh jawap sikit2.bak kata abang,jangan lambat jawap dan jangan tak jawap langsung dah.last2 dia kata aku selected… alhamdulillah,next week aku start keje.nak tengok gak,first week nie kejenya ok,aku leh stay,kalau tak terpaksa cari yang lain.harap2 oklah… no problem…

2 thoughts on “Friday”

  1. biasalah. kata dah tuko status.. kenalah tuko layout gak.. hehehe keje di masa lapang.. full time blogger. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *