Firefox 4

Assalamualaikum,

Selepas Firefox 3, kini muncul Firefox 4. Memang bestlah kalau upgrade ke firefox4 ni.. sebab

dari: google

Bila buka  facebook, main game frontierville dan cityville pun syok!.. kat situ pun dah nampak perubahannya. Senang kata ‘seiring sejalan’ dengan kelajuan Chrome. Kalau korang biasa guna Chrome, tak upgrade ni pun tak per. Tapi kalau nak lebih smart, hah korang bolehlah join Asid dengan menggunakan Firefo4.. memang mantap beb!

p/s: dah lama giler tak guna IE. Agaknya guna IE masa bukak homepage kerajaanlah kot.. 🙂

2 thoughts on “Firefox 4”

  1. heheh vv pun guna firefox juga. Tapi chrome pun pakai juga sb komputer iqbal pakai chrome ;). So far ok juga la pakai firefox ni..cuma tu la, kalau bukak web kerajaan web dorang tak support kan. Huhuh dah lamo tak pakai IE 😉 ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *