Final exam???

Jangan tak percaya..kitorang dah start wat final exam.Online lagi..erm asib baik result dia alhamdullillah dengan bantuan2 tertentu(heheh) 🙂 Walaubagaimana pun terdapat problem masa jawap exam.pc hang..entah apa sebabnyer. Ada jugak member2 yang hendak buat semula exam disebabkan result diorang kurang memuaskan..Cayo cayo!! pada mereka.

Malam kuar makan ngan Amir sempena melunaskan janji2 nak belanja dia makan KFC sebab pahang kalah itu hari.ok nevermind… pergi makan KFC dekat section 9.masa nak keluar rumah tadi terserempak ngan seorang mamat nie tengah tunggu “seseorang”.maybe nak kuar dinner.dan mamat nie kita kenal..”siapakah jejaka itu?”….

Kiriman Email dari seorang teman..Fiza

Bila lelaki benar2 jatuh cinta dan setia pada
kekasihnya dengan ikhlas, perubahan sikapnya amat
mengejutkan. Hati lelaki ang dianggap keras selama ini,
tiba2 secara semula jadi menjadi selembut kapas apabila
sudah jatuh cinta dengan relanya. Bahkan lelaki yang mabuk
cinta sanggup berkorban dan buat apa sahaja untuk
kekasihnya. Sekeras mana pun hati lelaki ia akan
mengalirkan air mata apabila hatinya dilukai. Untuk
melihat lelaki menangis amatlah payah.
Di antara tanda2 lelaki yang jatuh cinta dengan hebat ialah:

1. Dia bersungguh2 melakukan sesuatu untuk kekasihnya
dengan rela bukan kerana terpaksa.
2. Dia sentiasa ingin menghiburkan kekasihnya dan
berubah menjadi orang yang kuat bercakap.
3. Dia banyak menasihati kekasihnya kerana dia amat
menyayangi kekasihnya.
4. Dia berusaha mengongkong kebebasan kekasihnya kerana
perasaan cemburunya yang meluap2.
5. Dia sentiasa takut kehilangan kekasihnya.
6. Dia sentiasa mengawasi pergerakan kekasihnya kerana
dia sentiasa berasa curiga.
7. Dia tidak suka ada lelaki lain rapat dengan
kekasihnya.
8. Dia mudah merasa cemburu dan sensitif apabila
kekasihnya tidak menumpukan sepenuh perhatian
kepadanya.
9. Ada kalanya dia seperti seorang anak kecil yang
meminta perhatian kerana dia mahu kekasihnya melayannya
lebih dari orang lain.
10. Dia menjadi orang yang paling rajin dan sanggup
membantu kekasihnya melakukan apa saja.
11. Dia pandai merajuk hati kerana ingin dipujuk oleh
kekasihnya.
12. Dia akan menggelabah apabila kekasihnya berjauhan
daripadanya terlalu lama.
13. Dia sentiasa memastikan keselamatan kekasihnya.
14. Dia mementingkan kekasihnya daripada dirinya
sendiri.
15. Dia kerap bertanya adakah kekasihnya mencintainya
kerana dia merasa kasihnya lebih kuat daripada kekasihnya.
16. Dia tidak akan melayan perempuan lain yang tidak ada
urusan penting dengannya.
17. Dia cuba meluangkan lebih banyak masa dengan kekasihnya
walaupun terpaksa menunggu kekasihnya dengan sabar.
18. Dia membanggakan kekasihnya di depan orang lain.
19. Kalau ditinggalkan oleh kekasihnya, ia akan berasa serik dan
tidak percaya dengan cinta perempuan lain namun dia sentiasa
mengharap kekasihnya kembali kepadanya.
20. Apabila timbul orang ketiga, dia akan hilang akal
dan sanggup berbuat apa saja untuk merebut kembali
kekasihnya.
21. Dia menganggap kekasihnya sebagai orang yang paling
dipercayainya dan sanggup menyerahkan harta walaupun
nyawanya sendiri.
22. Dia tidak akan berlaku curang kepada kekasihnya
namun jikalau dia berbuat demikian itu bererti
hatinya belum 100 peratus mencintai kekasihnya.
23. Bukan semua lelaki sanggup menitiskan air mata
hanya untuk seorang perempuan.
HARGAILAH……….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *