Family Day 2010 @ MES GREYSANDS PD

Dah lama tak update blog, bukan sebab busy dan tak ada masa, cuma kecewa dengan keadaan stremyx yang entah apa2 ni. Nak publish apa2 pun susah. Tapi bukan pasal streamyx nak di cerita ni, tapi pasal Family Day kitorang baru2 ni. hehe

Namanya Hari Keluarga Wan Harun. So, keluarga besar belah Wan2 (nenek Ashraf dan Arisha) lah ni. Hari keluarga ini di adakan di Mes Greysands, Port Diskson. Tempat penginapan polis2 lah ni kiranya (aku polis ker? wakaka). Diadakan pada hari Jumaat hingga Ahad . Aktiviti2 nya seperti biasalah macam family day yang biasa dilakukan seperti berkumpul ramai2 saudara mara, bertemu bual, bersukan neka, makan kenduri kendara, dan berkaeroke.

Aktivit yang paling disukai oleh anak2, apalagi kalau bukan mandi manda. Siap tak nak naik. Nak main air laut masin lelama. Adik pulak, dah naik tepi pantai..siap berlari balik ke dalam air. Sabau jelah.

Itulah ceritanya setakat ini..:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *