Eye On Malaysia

Hehehe Macam kelakar aje bunyi, sudah lama Eye On Malaysia ni tapi baru hari ini Asid menaikinya. hehe Apapun happy sangat. yelah sebab ada spend time dengan Papa dan Baby Ash. Ajak jugalah Cunna dan Cik Za dia.

Pergi hari ini pun sebab sure tak ramai orang sebab cuti sekolah dan cuti krismas nanti. Maybe ramai warga kota balik kampung sampai krismas ni. So, Papa ajak pergi hari ini.. jam 10 pagi. Ingatkan dia bukak 10 pagi ni, kitorang yang first naik. Tengok2 dah ramai yang beratur.

Harga tiket for adult Rm15. Kitorang 4 orang so Rm60. Baby Ash free sebab tak sampai 3 tahun lagi. hehehe

Lepas beratur about 20 minutes, turn kami pulak naik gondolas tu. Sian juga India Family belakang kami tu. Diorang ramai about 20 peoples, nak beli tiket terpaksalah kira dulu berapa orang dewasa dan berape orang budak. Sebab kanak-kanak just Rm8 per one person. Tapi salah diorang juga kan.. nape tak kira awal2 masa beratur panjang td. Dah lambat naik. Kitorang keluar pun diorang tengah beratur lagi. Kesian…

Naik pun macam tak rasa sangat. Just 5 kali pusing je for Rm60. Dasyat betul. Naik pun tengok perkara biasa yang hari2 tengok. Maklumlah duduk kat sini kan.. kalau orang jauh datang, sure diorang suka sebab boleh view semua bangunan2 tinggi dekat KL ni. Maybe..

copied from www.eyeonmalaysia.com.my

6 thoughts on “Eye On Malaysia”

  1. asid klu nk naik cable car kt lgkawi tu bgtau ina.. ina ade direct deal ngn prasarana.. aritu ina naik 5 pax semua free siap dpt pass vvip.. huhu

  2. ah a. Abg pun kata cable car langkawi tu lg nmpak gerun. hehehe.. tapi masa honeymoon dulu asid tak sempat naik cable tu, boleh lak time asid dtg tu diorang buat maintenance. Memang tak de rezeki betul.. 🙁 entah bila leh naik. huhuhu

  3. hi asid.. lame xsembg YM pon dah jarang same2 bz ngalahkan PM.. PM tu yer la bz sbb ade bini baru.. yg kite ni ape citer? eheh
    ina 1st time naik eye on malaysia tu ngn member2 ofis.. memule nk naik tu mcm gayat jugak tp buat2 berani sebenarnye nak nangis eheh.. npk je brutal tp hati kecik.. lps tu siap lompat2 dlm tu..semuanye ladies tp gile2 tu yg best.. klu g ngn husben kene control eheh.. mase kt kampus penah g genting yg tu 1st time memg la rase lutut nak tercabut mate pon nk tercabut gak..
    tapi lg mencabar cable car kt lgkawi siap nmpk view pulau n air terjun;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *