Episod Akhir JELITA

Akhirnya walaupun cuaca mendung, sejuk  dan hujan turun dengan lebatnya, mata pulak kuyu, Ash dah bermimpi.. Asid still kuatkan mata berjaga hingga cerita Indonesia di TV3 ni, Jelita. Episod akhir ni, ingat nak tidur dulu sebelum start cerita, tapi tak tertidur plak.

So, oklah. dapat juga tengok episod akhir tadi. Seperti yang dijangkakan. Ujian DNA tuh menunjukkan Cantik anaknya Erlangga dan Jelita. So, terpaksa ibu bapa Erlangga mengakui bahawa Jelita dan Cantik adalah menantu dan cucu mereka. Vivian tertangkap mencuri cincin perkhawinan ibunya Bayu, Kartika.

Semuanya meminta maaf kepada Jelita di atas kesalahan mereka. Ibu Bayu juga memaafkan Lirna dan meminta maaf darinya. So, habislah kisah Jelita. Nampaknya selepas ini kehidupan diorang okay. Tak tahu pulak kisah ayah dan adik beradik Dewi.  Maklumlah kekadang miss tengok cerita ini. Apa yang penting, dapat tengok episode akhir. hehe 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *