Eliza di AF7

Macam kelakar je rasa tengok persembahan pelajar AF7 baru2 ni. Mana tidaknya artis duet jemputan yang kena komen dek pengkritik. Kalau komen itu ok tak apalah kan.. ni teruk!!! Sumbang.. itulah nampaknya si Eliza ni kena banyak hadiri kelas vokal walaupun dah grade dari Akademi. Yelah walaupun student dah grade tak semestinya diorang semua ni bagus kan. Kesian dekat Qhaud… jadi sumbang lagunya.

Si Isma pulak, nyanyi memang okaylah kan tak ikut Datuk Siti, tapi adegannya panas betul. Ramai yang boleh terima tu oklah kan, namanya suami isteri. Tapi harap2 lepas keluar kalau berduet nyanyi lagu dengan husband, better lah diorang jadikan Ajai dan Nurul dulu. Masa diorang menyanyi berrsama. Tak ada lah sampai menyakitkan mata.. 🙂

Sekadar memberi pandangan. Jangan ada pulak peminat diorang marah.. peminat ke tenaga pengajar ke.. wakaka :))

4 thoughts on “Eliza di AF7”

  1. Sama lah kita suka Mentua Vs Menantu. Asid memang tak pernah miss tengok citer ini tapi tgk ulangan jam 12 tghari esoknya. Maklumlah bagi peluang dekat Papa ash tengok CSI. esok dia keje so kita boleh tengok cerita kita pulak. hehe 🙂

    Dah habis cerita M vs M ini, try nak tengok cerita 3 janda pulak. Kalau best boleh continue tengok.. kalau tidak, kita tidur ler waktu tuh. hehe 🙂

  2. ooo nampaknya Ina suka Qhaud. ala2 baik, beriman macam Mawi dulu tuh. Oklah kan kalau peribadi dia mcm tuh, cuma kalau tengok diari tuh dia kurang menyerlah. Susah orang nak ingat dia, nak vote dia. Persembahan dia pulak macam biasa2 je. susah gak ek. Rasa mcm pengkritik pulak. :))

  3. actually suke tgk qhaud. ade something yg buat dia sweet.. tp spoil mlm tu ngn heliza, suara x blend together la asid. si awok the best. hafiz ok, tp klu dia tranform imej lg ok kot:) isma.. xtau ape yg best tp setakat ni undian dia tertinggi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *