eat..eat.. and eat.. eat again…

Semalam adalah “EAT DAY”. Makan.. makan.. dan makan.. sehingga dah tak larat nak makan..
start dari Majlis Kenduri Kahwin.. open house..open house ..open house…

Start dari pukul 1245 amir datang amik kat umah, then gi Seksyen 7 amik Gap (kawan sekolah Labu Amir), kitorang bergerak ke Dewan Makan, Masjid Putra, Putrajaya menghadirkan diri ke Majlis Armizy(AMir’s frenz) n Azlida. sampai sana kira awal lah, sempat sembahyang zohor dekat masjid putra, then tunggu kawan2 Amir yang lain (shaz, mus and jae) untuk masuk sama. kira kul 230 jae sampai then kitorg pun masuk sama2. Kiranya kami termasuk antara orang2 yang lambat sebab time makan, diorang dah kemas2.Lauk jangan cakaplah sedap n banyak lagi lebih. Sempat jugak jumpa kawan2 amir yang lain.Siap plan nak gi open house member2 dia yang lain.

apalagi, kitorang pun geraklah sama ke Bangi untuk Open house pulak. First pergi rumah kawan girl dia dekat seksyen 3.Makan sate n cake. lepak and then gi open house azwan pulak dekat seksyen 1. makan sate lagi.Lepak2 lagi dekat luar then gerak lak ke rumah mat (seksyen berapa tak ingat. Ayat si mat nie kawan baik satu sekolah ngan ayah amir.elok sangatlah.. hehe

Lepas tuh, bebudak nih nak gi open house lagi.Tapi kitorang x join sebab dah hampir magrib dah.Lagipun perut nih dah rasa ketat.Asyik makan je.hehe apapun best jugak jalan2 nie walaupun tak kenal lansung kekawan amir nih. aku buat dunno je asalkan kenyang.. wakaka..

samapi kat rumah terus mandi, tengok tv , makan lagi then tidur…. awal giler tido hari nih pukul 1030 malam.Wakaka :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *