DUMEX – DUGRO

Assalamualaikum,

Kali ini cerita pasal susu budak2 ni, mereka minum susu DUMEX DUGRO 1-3tahun dan 4-6tahun.

Buat pertama kali dalam sejarah, setelah 4 tahun Ashraf minum susu DUGRO ni, inilah kali pertama kami dapat free gift.

Haha so excited, sampai yang ni pun nak cerita kat blog. hehe bukan apa, kat kampung Asid pun ada pinggan DUMEX yang berusia 4otahun lebih. Sebab nenek Asid dapat pinggan tu semasa Pak Cik Asid minum DUMEX. haha lawak2.

design2

Dapat 6biji mangkuk ni sebab beli 6 bungkus. Ada dua design dapat. Tak sure kalau ada design yang lain. Lepas ini kalau beli lagi, sure free gift ni dah habis.

Selalunya macam tu lah kalau beli kat Giant. Bungkusan promotion berlambak lagi kat rak, free gift 2 hari dah habis. Paham2 jelah ek. Kalau Asid kerja Giant pun mesti rembat sebiji 2. wakaka teruk benor!

6 thoughts on “DUMEX – DUGRO”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *