Drama Isabella: Rosyam Nor

Aku selalu tengok cerita ni pada setiap hari Selesa jam 9 malam sebelum cerita Lagenda Budak Setan. Tapi sekarang cerita nih dah habis, last episodenya Ahad yang lepas. Sangat terkilan aku.. tiap2 episode tengok, tapi bila last tak tengok pula. Ini gara-gara pihak Astro yang cerdik pandai tuh buat episode lastnya pada hari Ahad jam 3. Maybe diorang ingat semua orang duduk rumah terperuk time weekend. Aku pula time tuh on da way pulang dari makan kenduri ke Perak, rumah Ayoub kawan si Amir.

Bukanlah aku marah sangat, tapi adalah marah sikit. Tambahan lagi sampai hari ini takde pula ulang tayang episode akhir tuh. aiseh. Memang lah diorang ni tak sabar-sabar nak tayangkan drama Dia Atilia tuh. huhu Nahtijah aku x tahu apa2 akhirnya.

Aku try juga search kat internet citer pasal episode akhir Isabella ni, tapi takde sorang pun yang citer ending nya.. happy ending ka sad ending ka.. aiseh lagi. 🙁

Berita Lanjutan : klik sini sumber Utusan Online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *