Disebabkan ‘CareLess’ RM150 lesap

Malam tadi (sabtu malam ahad), ada bola selangor vs sabah.Tapi bukan citer bola nak citer kat sini,tp bagaimana duit rm150 boleh melayang.Tapi bola ni adalah kena mengena sikit,kalu bukan sebab bola nie,mende cm ni takkan jadi. Walaupun menang still tak leh layak ke suku akhir. πŸ™

Abang pergi tengok bola dekat cheras bersama tap,potti dan fenddy.Abang tumpang kete tap then ditinggalkan kete kat umah potti. Fenddy pergi sendiri ke cheras. Aku pulak tak nak ikut pergi tengok selangor main sebab nak tengok af.Mama kata boleh tapi kena pergi umah nenek sebab nak pergi umah nenek dekat ulu klang (au5).Lepas tengok af (lotter dapat ke final.. frinnnngggggg.. oklah tuh) dalam kul 12 mlm sampai shah alam.Nak tido shah alam lah malam ni.

Tak sedar bila abang balik,pukul 2 terjaga then abang kata kunci kete hilang.Tak sedar hilang kat mana. Sian abang nak tido pun tak tenang.aku tahu dia risau,macam2 dugaan kitorang semenjak kahwin nie.Dulu kete rosak,nie kunci kete pulak. kalu kunci kete tuh adalah spare kat umah tapi kunci dekat gear tuh tak ada..huhuhu πŸ™

Pagi nya pulak mama suruh tunggu dia ngan baba balik dari krusus kalau nak pertolongan. so kitorang tunggulah,yelah kan tak tahu nak buat macam mana.Dalam kul 2 baba balik amik abang,kemudian gie dekat kete settle hal gear tuh.Nasib baik ada kawan baba si China nie tolong buatkan, kenalah cas rm150 sebab hari minggu.

πŸ™ tak pasal2 hilang duit sebanyak tuh hanya sebab careless.. huhuhu πŸ™ sabo jelah poh bedoh ek

p/s–> kepada abang, jangan careless lagi ek.Selalu berhati2 even bukan kat jalanraya pun. hehehe πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *