Dinner @ Chan Abdullah

Assalamualaikum,

Beberapa minggu yang lepas, kepala paip ada loose sikit. Air pula melebihi 24jam menitik tanpa henti. Cuba juga cari tukang paip, no tel yg ada dalam simpanan.. bila call asyik2 ‘luar kawasan’2x. Akhirnya amik keputusan telephone aje Abg Mezah dan Kak Ja. hehe minta tolong tukarkan.

Alhamdulillah Abg Mezah free malam tu, bukan saja tolong tukarkan paip rosak, tapi kipas yang rosak dalam bilik TASKA bebudak ni. Terima kasih banyak2 to Pak de dan Mak De.

Upahnya nak belanja dinner, tapi taknak pulak diorang. Habis anak2 dan asid pun blum makan.. huhu nasi pun tak masak. Papanya pergi tengok bola di stadium. So kami berlima sajalah ke Restoran Chan Abdullah Seksyen 15. Restoran muallaf. Masakannya sume ala2 masakan cina lah kan.

Sebelum ni pun dah datang, masa birthday Wan2. Makan di sini ramai2. 🙂

Pendek kata, masakannya sedap dengan harga yang berpatutan. 🙂

2 thoughts on “Dinner @ Chan Abdullah”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *