Demam Dah Surut

Alhamdulillah.

Nampaknya Baby Ash dah semakin sihat dari demam panasnya tu. Sekarang tinggal selsema, batuk dan sakit telinga je. Harap2 selepas ni Baby Ash betul2 sembuh. Kesian baby Ash. 🙁

Semenjak demam, Ash tak makan langsung bijirin dia. Tadi siap makan nasi. Tengahari pulak kena paksa makan bijirin. Takkan minum susu je, macammana Ash nak membesar dengan cepat. kan?

Anyway bila Ash dah betul2 sembuh Mama akan continue balik kasi vitamin dekat Ash ye? Sekarang takut tak serasi pulak dengan antibiotik yang Ash makan tu. hehe 🙂

Mama harap Ash cepat cepat dan cepat sihat ye. Cayok cayok anak mama ni………… love u baby!!!

3 thoughts on “Demam Dah Surut”

  1. biase la sid. Anak sedara Ina dr kecik smpi besar x turun2 berat dia.. Nasib baik hensem cute sgt sampai gamabar dia kuar dlm website era

  2. Ha ah. Ms dia demam ni memang turun berat badan. But now dah makin tembam, hehehe. Kekadang betul juga kata orang tua2. “Budak tuh demam sebab nak beralih tahun.” hehehe Alhamdulillah dia dah okay. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *