Deco2 Sama IKEA

Assalamualaikum,

Sabtu minggu lepas, pergi jalan2 dan shopping dekat IKEA. Niatnya cuma satu, nak cari MAGNET BOARD untuk fridge magnet Asid yang hampir memenuhi pintu fridge. Pembelian board ni haruslah disegera.. sebab beberapa hari sebelum tuh ada member dalam KELAB FM MALAYSIA ada share artikel pasal fridge magnet. Tapi takkan beli tu je kan? rembet ler mendealah lain sama.. syok je jari jemari mencapai pe yang berkenan di hati.. haha sib baik green light dari papa, katanya duit shopping ke Sabah tempoh hari still ada balance.. yahooo.. hehe alhamdulillah.

Thanks Papa. 🙂

Info details kat sini >>Refrigerator How Things Work

Selamat dah digantung! 🙂

3 thoughts on “Deco2 Sama IKEA”

    1. ada dua jenis je jumpa magnet board. satu yg besi ke apa ni warna putih.. de hitam yg magnet biasa tapi bulat.. harga mahal sikit yg putiih.. oleh sebab nak tmpal kat dinding yg color purple gelap tuh, asid belilah yg color cerah cam gini.

      mmg ada.. klu byk2 magnet kt fridge tuh yg maslh.. klu sikit takpelah kot. hehe 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *