Dah cuti……

Erm Hari nie Hari Nuzul Al-Quran, start cuti raya bagi student UiTM.Namun begitu, masih ramai budak2 nie tak balik kampung lagi.Maklumlah masing2 sibuk, ngan assignment yang last date 2moro, case study cisco dan yang paling penting project thesis.

Bagi aku pulak, siapkan semua assignment, then continue project thesis.Thesis nie banyak jugak syntax errornya pening jugak aku..huhuhu 🙁

pastuh Admin punya page pun, langsung tak macam webpage yg sebenarnya.Takpelah ..insyaAllah aku sempat siapkan.. dan yang paling penting mesti score giler2 dalam thesis nie.Report pun tak lama lagi kena hanto.ermmm kena gayuh laju2 dah nie.Aduhai…

🙁 takutnyer……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *