Cuti-Cuti Malaysia!!!!

syoknya minggu nie cuti 3 hari tuh..sampai hari isnin.Maklumlah hari wesak jatuh pada hari ahad, tukarlah cutinya ke hari isnin.Walaupun macam tuh, akak roomate kita tak de cuti..cuti pun hari ahad jerk.Maklumlah copany cina, mana de hari cuti… perah tenaga bukan main lagi.sian akak nie.Tu pun dia tengah survey kerja lain,dah tak tahan katanyer.Kalau kerja banyak kena lah berbaloi ngan gajinyer.nie tak…lagi banyak kerja than reward. Nie mesti gunakan konsep pemerintahan Komunis.agaknya..hehehe

Apapun kitorang cuti tiga hari pun macam tak cuti,sebab hari selasa nie Bos nak tengok kerja yang diberi tuh sume siap.Nie pun satuh gak..aduhai.penat arr.Apapun kami cuba sedaya upaya..hehehe

Tidak lupa gak pada bos sebab kasi RM50 sorang hari tuh buat makan2..syok.Sebelum tuh kasi seratus untuk makan 6org(aku tak join arr sebab kuar ngan amir tapi sempat gak merasa McD seksyen 3 ari tuh)hehehe

:)acidcun 4ever

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *