Dec 2010 22

Contest Mimik Muka Menarik6

Posted In Abang Ash,Peraduan,TAGs

Contest ini aku kena ‘TAG’ oleh Pn ET.

Tarik Tutup pada 25hb Disember 2010

Untuk join tengok syarat2 yang mudah di sini

So, untuk contest ni gambar2 yang di pertaruhkan tanpa edit/tambah percahayaan/color2/blur2 , janji gambar ini adalah gambar sendiri. Hak cipta terpelihara.

Amir Ashraf Bin Amir Shariffuddin

Tambah 3 kengkawan:  Angahsayang, Kaklady & Syada

🙂

Anda Mungkin Meminati:


6 Comments

  1. eT says:

    hehe…anak teruna ke anak dara nih???
    silap aribulan nnti org p masuk meminang plak..ngeee
    gudluck asid….

  2. izan says:

    aku nak gelak tgk gmbr last babang tu…kalau org tak tau,mesti kata pompuan hehehe

  3. izan says:

    good luck..aku pun kena tag tp tak byr lg hehe

Leave a Comment

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.