Jun 2011 14

Cinta Melody Bakal Berakhir0

Posted In Movie/Sinetron/Cerita

Assalamualaikum,

Walaupun ramai kengkawan yang meminati cerita Nora Eleana tu, termasuk my sister… berlainan pula dengan me!!. haha Takde dah citer lain yang aku tengok sekarang kalau dari jam 630 hingga 730.. mesti channel 104.  Selepas menonton episod akhir sinetron Kejora dan Bintang tu, tengok pula cerita Cinta Melody.

Pengakhiran cerita Kejora dan Bintang, macam biasa yang difikirkan dan diramalkan, Erlangga akhirnya bernikah dengan Kejora. Mak tiri Kejora jadi gila bersamanya kakak tirinya meringkuk di penjara.

Berlainan pula dengan kisah sinetron Cinta Melody ni. Walaupun dah tengok episod akhirnya dalam youtube tuh, still nak mengikuti perihal ceritanya. Dalam youtube tu masing2 kutuk citer ni sebab pengakhirannya Hero tidak bersama heroin.. wakaka. Tapi bila dah tengok citernya sampai ke hari ini, memang layaklah Fitri mendapatkan Melody. Si Elang tu yang kedeber sikit, lemah.. sikit2 nak mabuk, sikit2 nak bunuh diri. Sabau jelah.

🙂 Apapun citer ni memang best.

Anda Mungkin Meminati:


Leave a Comment

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.