Penerima ‘Free Gift’ @ cadarmurah.com

Assalammualaikum,

Pertama kali mengucapkan ribuan terima kasih kepada mereka2 yang sudi join ‘free gift’ dari cadarmurah.com

Top 10 ; anda layak mendapatkan DISKAUN diatas mana2 pembelian cadar dengan Asid, selepas ini.

Lyana Juliana
Rafidah Kak Ngah
Fad2 Nur
Amalina Ali
Nory 2oukefle
Nurul Syafiqah Abdullah
A2ni2a Md A2i2
Hemohemo Halim
Fieda Rafli
Yusraa

kini, penerima free gift pertama dari Cadar Murah adalah

dan, penerima saguhati

p/s: kepada penerima2 ini.. sila inbox asid untuk penghantaran hadiah. Insya-Allah akan tiba kerumah anda dalam masa seminggu sebab guna pos parcel aje ya.

^_^ kepada yang kurang berjaya, jangan sedey2, insya-Allah Asid akan buat lagi free gift macam ini lagi. lenkali due lebih lama sebab gift ni dah closed masih ada yang inbox nak join.. sian.

Contest Ibu Kau Inspirasiku

Tamat : 30/4/12

 

Kali ini Asid nak join Contest Ibu Kau Inspirasiku, kerana tertarik dengan hadiah yang
ditawarkan oleh http://geez-tupperware.blogspot.com, semua produk2nya adalah terbaik dari segi kualiti, brand setanding harganya.
Asid dah angkat tangan ya. 🙂
Jom cuba dapatkan hadiah nya:  Et dan Rul2a

 

Gurindam ‘Ibu Kau Inspirasiku’ dedikasi buat ibuku yang tersayang
Nor Aini Mohamed

Inilah kisah ibu kau inspirasiku
Bukan dongeng rekaan dari dalam buku
Tapi kisah benar dari dalam kalbu
Jika dikenang pasti datangnya sayu
Semoga ada pengajaran dari kisah lalu

Ibu kau inspirasiku
Tekad sejak lahirnya kami hanyalah satu
Kebahagiaan anak-anak sentiasa didahulu
Biar makan pakai tak mewah selalu
Janji besar kami adik-beradik berilmu

Ibu kau inspirasiku
Dari ladang sawit Felda, kebun getah ke kilang kayu
Bangun pagi berjalan berbatu-batu
Semuanya dikerjakan buat membeli makan dan baju
Kerana abah tidak terdaya membantu
Namun ibu tidak pernah lelah dan jemu

Ibu kau inspirasiku
Biarpun gaji tidak beribu
Walau cabaran dugaan menimpa dirimu,
Alhamdulillah kami membesar dengan kasih sayangmu
Hingga melihatmu menyambut menantu dan menimang cucu

Ibu kau inspirasiku
Tahun demi tahun sudah berlalu
Biar kudratmu tidak seperti dulu
Nasihat ibu diingati selayaknya ratu
Ketabahan ibu menjadi kekuatan anak-anakmu

Ibu kau inspirasiku
Dewasa ini kami tidak melawatmu selalu,
Dek kekangan kerjaya dan waktu,
Namun itu tidak menghalang dirimu,
Untuk mengubat rindu pada cucu, anak menantu,
Datang menaiki bas bersama rambutan, cempedak dan ciku

Ibu kau inspirasiku
Budi dan pengorbananmu hanya Tuhan yang tahu
Jasamu dibalas itulah harapanku
Kerana tanpa dirimu tiadalah aku
Lagipun syurga di bawah kakimu
Sehingga nafas terakhir namamu dipaku
I will always love you..

p/s: Sayangilah Ibu anda melebihi anda menyayangi diri anda.

2011 Atiqah Homemade Chocolate Giveaway

Terliur dan telan air liur di buatnya tengok macam2 bentuk dan color coklat ni.. nyumk2

Harap2 Asid dapatlah merasa coklat2 bermotifkan purple ni, kalau sedap boleh order ni..

kengkawan nak juga coklat free?? meh join.. klik kat banner di bawah

Ada 2 syarat jerk:

anda haruslah mempunyai akaun facebook
anda harus mempunyai blog jugak. 🙂

Tarikh Tutup: 28 Januari 2011


Ulang Tahun Pertama Blog Sembang Hari2!

“Contest” dari http://sembanghari2.blogspot.com dan http://discount-hari2.blogspot.com/

Tarikh Tutup : 31 Januari 2011

Tag 3 Kengkawan(lagi2 orang yang sama, sorry lah ek jangan mare).. hihi:

  1. ET
  2. Izan
  3. Angah

Hadiah2 untuk di menangi adalah;

  1. Tempat pertama:
    Penginapan satu malam di Pak Ya Homestay
    Wang tunai RM50
    Rebat Tunai RM50 untuk pembelian barang-barang di yang diiklankan di blog Discount Hari2
  2. Tempat Kedua:
    3 unit Cloth Diapers (Baby Land)
    Wang tunai RM30
    Rebat Tunai RM30 untuk pembelian barang-barang di yang diiklankan di blog Discount Hari2
  3. Tempat Ketiga:
    2 unit Cloth Diapers (Baby Land)
    Wang tunai RM20
    Rebat Tunai RM20 untuk pembelian barang-barang di yang diiklankan di blog Discount Hari2
  4. Hadiah Mingguan (5 minggu):
    1 unit Cloth Diapers (Baby Land)
    (Diberikan untuk blog yang banyak menjadi pendorong untuk rakan blog lain menyertai contest ini
  5. Hadiah Pendorong terbanyak:
    Penginapan satu malam di Pak Ya Homestay
    Wang tunai RM30
    Rebat Tunai RM30 untuk pembelian barang-barang di yang diiklankan di blog Discount Hari2

Banyaknya hadiah.. wow.. kalau menang ni boleh pergi holiday… jom!

1st Giveaway!~1 Januari -27 Januari 2011

1st Giveaway dari lovelymasha blog a.k.a cik maz’s belog

sempena Birthday Girl pada 28 Januari nanti

Tempoh giveaway  adalah dari 1 Jan ~ 27 Jan 2011, Jam 12.00 tengah malam.

Nak tag kengkawan semua lah yang melihat dan sudi menyertainya.

Makan2 kecil di Kenny Rogers sebelum majlis birthday Adik 1st year dengan family..

Best sangat bila tengok riang je hari itu, macam tahu jerk ari tu birthday dia..

Luv U adik!..

Orang sibuk2 makan, birthday girl tido pulak. So, bila dah bangun, adik mainlah ballons sorang2 ye.

Kesian..