IVSOAP MERAWAT LUKA ALERGIK SABUN DAN HABUK

IVSOAP MERAWAT LUKA ALERGIK SABUN DAN HABUK

ivsoap-merawat-luka-alergik

Testimoni IVSOAP
Kawan saya datang jumpa saya dengan jari berbalut tisu. Bila saya tanya kenapa dengan jarinya, dia jawab alergik habuk dan sabun cuci pinggan. Kulit sekitar jari dia kasar sangat sehinggakan jari beliau tak boleh dilipat, kena lurus sentiasa. Kalau dilipat nanti berdarah dan pedih.
Saya cadangkan beliau menggunakan ivsoap. Setiap kali lepas buat kerja basuh tangan dengan ivsoap. Lepas makan basuh tangan dengan ivsoap. Lepas cuci pinggan pun basuh tangan dengan ivsoap.
Alhamdulillah lepas 2 minggu jari beliau dah lembut, dah boleh lipat, luka pun dah pulih.


Apa kelebihan IVSoap ni?

  • Melembap
  • Mencerahkan kulit
  • Anti jerawat, jeragat etc
  • Merawat badan dan kulit gatal-gatal, alergik, ekzema
  • Merawat kelumumur

 

Antara bahan-bahan ivSoap:

Kayu manis
Bawang
Sengkuang

Whatsapp harga promosi ke +60123312030
COD boleh di Shah Alam, Selangor

Selepas Menggunakan Larome Clearskin

Alhamdulillah, asid pakai CLEARSKIN ini belum habis sebotol. Belum cukup sebulan juga.

Walaupun pada mulanya RASA MACAM MAHAL .. tapi bila dah ada result begini rasa memang BERBALOI sangat harganya.

Nak jual produk apa pun, asid cuba dulu. Memang menjadi, memang berkesan.

Siapa nak cantik? siapa nak glowing? bebas titik2 hitam diwajah.. jerawat ke jeragat ke.. mari pakai CLEARSKIN (KLIK SINI UNTUK INFO LANJUT)

asid dengan larome clearskin estokist

clearskin berkesankelebihan hebat larome clearskin

L’AROME CLEARSKIN PYTHOCELLTEC™ MALUS DOMESTICA!

Suka Makan Pizza?? Boleh masak sendiri dengan Pizza Ajaib 5 Areikan

Pemanggang Ayam/Pizza Ajaib 5

pizza ajaib areikan

Harga asal : rm199.00

diskaun 30% : rm59.70

kini 1 set RM139.30

Pos parcel Rm15sm/rm25ss

Order: sms/whatsapp 0123312030

pemanggang ayam pizza ajaib 5

L’AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM

Alhamdulillah, bila dah kawen beranak dua orang, memang badan bertambah-tambah sihat, tambahan lagi nafsu makan membuak2 dikala stress. Konon orang kata badan gemuk, hati senanglah tuh. Tanya dulu, bila dia happy banyak makan ke kurang makan. Maka, mencarilah asid produk2 untuk kuruskan badan. pelbagai cara dah guna. Sekarang mula nak menguruskan badan dengan L’AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM. Nantikan asid update dari masa ke semasa ya. TUNGGU.. sebelum itu, mari kita berkenalan dulu dengan produk ini.

HILANGKAN STRETCH MARK, SELULIT & TAMPIL MENAWAN DAN LANGSING hanya dengan sapuan L’AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM!

L'AROME pelangsing badan

+ Produk yang anda cari selama ini telah ditemui!!

+ Produk Berkualiti Slimming Serum akan segera menggemparkan dunia !!

+ Produk Lebih mantap dan lebih cepat menurunkan berat badan anda dari semua produk yang pernah ada.

+ Terbuat dari Stemcell Apple, Alami tanpa bahan kimia.

+ Ibu-ibu lepas bersalin pasti ada selulit dan stretch mark di bahagian perut. Tak perlu ke pusat slimming yang harga ribu-ribu untuk treatment. Kini anda boleh lakukan sendiri di rumah. Hanya dengan sapuan sahaja. Mudah dan sangat berbaloi.

L’AROME – Apple Stem Cell Slimming Serum

LEMAK: pembakaran lemak berlaku sangat pantas

SELULIT: perubahan ketara hanya dalam tempoh 1 minggu

LANGSING: perubahan yang amat ketara dlm 3-7 hari

STRETCH MARKS: hampir 100% hilang dlm masa 1 bulan

APPLE STEM CELL: Menggunakan teknologi Apple Stem Cell terkini dari Switzerland

+ Membantu membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, peha dan lengan.

+ Menghilangkan selulit, orange peels, strecth marks & parut. * Boleh disapukan pada double chin. * Menghaluskan tekstur kulit. * Mengeluarkan angin2 dalam badan.

All-in-1 bottle – harga treatment jika di SPA RM1.5K-RM3K, tetapi anda hanya perlu bayar lebih kurang 10% sahaja.
7 KHASIAT TERHEBAT L’AROME

1. MENGHILANGKAN PERUT MEREKAH (STRETCH MARK)

2. MENYELESAIKAN MASALAH & PENYAKIT KULIT

3. MENGHILANGKAN PARUT

4. MEMBUANG SELULIT

5. MEMECAH LEMAK

6. MERATAKAN PERUT

7. MENCANTIKKAN KULIT

Slimming serum l'Arome_cara guna
Cara Guna : Sapukan 2 kali sehari (selepas mandi ) pada bahagian yang kita mahu kecilkan.

Letakkan dalam 1-2 titik bergantung pada tempat sapuan.

** Jangan letak terlalu banyak sebab takut panas **

(selang berapa minat selepas sapu kita akan mula akan rasa panas pada bahagian yang telah disapu) Mudah dan senang…

Tiada kesan minyak pada tangan dan bahagian-bahagian yang telah disapu. Senang dibawa ke mana – mana…

UNTUK MENAMPAKKAN KESAN
** SILA UKUR DULU BAHAGIAN-BAHAGIAN YANG BERMASALAH SEBELUM GUNA PRODUK INI..
** ANDA AKAN TERUJA DENGAN RESULTNYA !!

Kami berikan harga promosi KHAS untuk anda!

Promosi ini untuk mereka yang terawal

HARGA BIASA : RM180 SEBOTOL

INFO/TEMPAHAN >> SILA WHATSAPP: 0123312030

TESTIMONI L’AROME SLIMMING SERUM!

Periuk Goreng Generasi 3 AreIkan

Periuk goreng ajaib generasi 3_areikan

whatsapp 0123312030 untuk pembelian dan tempahan.

Periuk goreng ajaib generasi 3 merupakan produk yang terbaru dan terkini dari koleksi are ikan edaran menang glassware.

Produk yang terbaru dan terkini ini dikatakan ‘ibu’ kerana fungsinya yang menyeluruh.

Anda boleh menggoreng( deep fried), mengukus, menumis, menggulai, memanggang, merebus dan memanaskan makanan. Aksesori tambahan juga akan diberikan secara percuma. Aksesori yang diberikan bukan satu, bukan dua, bukan tiga, bukan empat tetapi 8 item.

Saiznya seperti periuk ajaib generasi ke2 tetapi kedalamannya lebih lagi berbanding periuk ajaib generasi ke 2 iaitu 8cm. Size: 28cm×22cm×8cm

Periuk goreng ajaib generasi 3

8 barang diberi percuma:
1. Getah pengganti.
2. Penyepit.
3. Steam tray.
4. Rak mengukus.
5. Penapis.
6.Buku resepi
7.DVD masakan
8.Beg Kitar Semula

Ansuran rm50 sebulan * 5 bulan * 5 orang
whatsapp 0123312030 jika berminat ya

Periuk goreng ajaib generasi 3_resepiResepi Ayam Berempah dengan Periuk Generasi 3 areikan

Pemanggang Ajaib Areikan (Generasi 2)

 pemanggang ajaib generation 2

Pemanggang Ajaib Areikan- Ready Stock – Disertakan sekali buku resepi/cd ..

Ianya direka tidak begitu tebal sehingga sukar dikendalikan dan tidak begitu nipis sehingga makanan terlalu cepat hangus.
Ini kerana ia menggunakan bahan ‘die-casting’. Mempunyai berat yang sederhana dan ‘non-stick’
Mempunyai “tangkai berpenutup magnet” yang ketat dan kedap supaya aroma dan citarasa makanan kekal asli.
Boleh memanggang ikan, ayam, udang, sotong, daging dan sebagainya. Boleh juga membakar kek, biskut, roti dan kuih bahulu.

Juga terdapat beberapa jenis pemanggang yg lain dan mendapat permintaan yg memberansangkan. Jenis tebal dan tahan lasak dan lama

gen 2 besi pengukus

Harga :
RM165 – Pemanggang generation 2 (merah) – 32cm, free besi pengukus + getah

pos parcel RM10SM, RM15 SS
Poslaju RM25 SM, RM35 SS

berminat: email ke asieda82@gmail.com
SMS 0123312030

Resepi Masakan dapatkan disini >> SINI