SIF – Smart Intermitten Fasting

#PROGRAM_DIET_TERHEBAT ??

Ramai yg tertanye2 ape itu SIF..??
Sebenarnya ia adalah Gabungan 3 Diet famous di dunia ;
1. Intermittent Fasting
2. Six Meals
3. Detox
Gabungannya maka jadilah Smart intermittent fasting (SIF)
SIF adalah dengan produk.. B’young dan susu Coloskim ????????
.
#SIF_SmartIntermitternFasting Bukan saja utk kurus. Dgn peranan byoung sebagai ‘jantung‘ kpd SIF, byoung memberi zat2 yg betul2 diperlukan oleh sel2 dlm tubuh (makanan sel). Ditambah pula kita berpuasa (IF), byoung akn bekerja dgn optimum atau berkerja sepenuhnya dlm tubuh tanpa menganggu makanan2 lain yg biasa kita makan setiap hari itu.
.
Byoung akan bekerja menyingkirkan toksin yg melekat pd lemak yg ada dlm badan, yg menjadi dalang selama ini menarik lemak2 dr makanan yg kita mkn (sifat toksin secara semulajadi ialah menarik lemak utk menjadi selimut kpd nya)
.
Bila kita buat aktiviti fizikal utk kurus, contoh zumba, jogging atau ke gym, kita sebenarnya sedang mengecilkan lemak, tetapi malangnya toksin tetap ada di situ. Sbb itu badan cpt naik (slps berhenti ke gym) krn toksin tu masih berada di situ utk menarik2 lemak.
.
Aktiviti fizikal mmg bagus utk padatkan otot2, tingkatkan stamina, dan mengecilkan lemak. Tetapi dlm masa yg sama toksin wajib disingkirkan. Toksin juga punca segala penyakit, cpt marah, emosi x stabil dan berfikiran negatif.

Selain itu byoung juga membaikpulih sel, menjana sel2 baru. Sebab itu dgn byoung, kita blh jd awet muda. ?
.
Manakala dgn bantuan coloskim dlm SIF ini, ia membantu membakar lemak lama dan menghalang pembentukan lemak baru, memberi rasa kenyang, menganjalkan kulit (tiada lg kulit kendur bila kurus), mencantikkan kulit dan sekaligus memberi kesan awet muda.
.
Dengan berSIF, tidak hairanlah kita akan mendapat kesan yg menakjubkan walaupun kita mkn nasi sepinggan penuh dgn lauk kegemaran lg!!! ???
.
Dengan tersingkirnya toksin, automatically,
kita akan jd lebih bersemangat, rajin, dan positif
.
Dengan berSIF, perfomance kerja meningkat, slim, cantik dan awet muda.
SIF memberi kesan kepada fizikal, mental, hati dam iman!! ???????

nak cuba tak? jangan segan. contact aje sis ws 0123312030

IVSOAP MERAWAT LUKA ALERGIK SABUN DAN HABUK

IVSOAP MERAWAT LUKA ALERGIK SABUN DAN HABUK

ivsoap-merawat-luka-alergik

Testimoni IVSOAP
Kawan saya datang jumpa saya dengan jari berbalut tisu. Bila saya tanya kenapa dengan jarinya, dia jawab alergik habuk dan sabun cuci pinggan. Kulit sekitar jari dia kasar sangat sehinggakan jari beliau tak boleh dilipat, kena lurus sentiasa. Kalau dilipat nanti berdarah dan pedih.
Saya cadangkan beliau menggunakan ivsoap. Setiap kali lepas buat kerja basuh tangan dengan ivsoap. Lepas makan basuh tangan dengan ivsoap. Lepas cuci pinggan pun basuh tangan dengan ivsoap.
Alhamdulillah lepas 2 minggu jari beliau dah lembut, dah boleh lipat, luka pun dah pulih.


Apa kelebihan IVSoap ni?

  • Melembap
  • Mencerahkan kulit
  • Anti jerawat, jeragat etc
  • Merawat badan dan kulit gatal-gatal, alergik, ekzema
  • Merawat kelumumur

 

Antara bahan-bahan ivSoap:

Kayu manis
Bawang
Sengkuang

Whatsapp harga promosi ke +60123312030
COD boleh di Shah Alam, Selangor

Selepas Menggunakan Larome Clearskin

Alhamdulillah, asid pakai CLEARSKIN ini belum habis sebotol. Belum cukup sebulan juga.

Walaupun pada mulanya RASA MACAM MAHAL .. tapi bila dah ada result begini rasa memang BERBALOI sangat harganya.

Nak jual produk apa pun, asid cuba dulu. Memang menjadi, memang berkesan.

Siapa nak cantik? siapa nak glowing? bebas titik2 hitam diwajah.. jerawat ke jeragat ke.. mari pakai CLEARSKIN (KLIK SINI UNTUK INFO LANJUT)

asid dengan larome clearskin estokist

clearskin berkesankelebihan hebat larome clearskin

L’AROME CLEARSKIN PYTHOCELLTEC™ MALUS DOMESTICA!

Suka Makan Pizza?? Boleh masak sendiri dengan Pizza Ajaib 5 Areikan

Pemanggang Ayam/Pizza Ajaib 5

pizza ajaib areikan

Harga asal : rm199.00

diskaun 30% : rm59.70

kini 1 set RM139.30

Pos parcel Rm15sm/rm25ss

Order: sms/whatsapp 0123312030

pemanggang ayam pizza ajaib 5

L’AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM

Alhamdulillah, bila dah kawen beranak dua orang, memang badan bertambah-tambah sihat, tambahan lagi nafsu makan membuak2 dikala stress. Konon orang kata badan gemuk, hati senanglah tuh. Tanya dulu, bila dia happy banyak makan ke kurang makan. Maka, mencarilah asid produk2 untuk kuruskan badan. pelbagai cara dah guna. Sekarang mula nak menguruskan badan dengan L’AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM. Nantikan asid update dari masa ke semasa ya. TUNGGU.. sebelum itu, mari kita berkenalan dulu dengan produk ini.

HILANGKAN STRETCH MARK, SELULIT & TAMPIL MENAWAN DAN LANGSING hanya dengan sapuan L’AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM!

L'AROME pelangsing badan

+ Produk yang anda cari selama ini telah ditemui!!

+ Produk Berkualiti Slimming Serum akan segera menggemparkan dunia !!

+ Produk Lebih mantap dan lebih cepat menurunkan berat badan anda dari semua produk yang pernah ada.

+ Terbuat dari Stemcell Apple, Alami tanpa bahan kimia.

+ Ibu-ibu lepas bersalin pasti ada selulit dan stretch mark di bahagian perut. Tak perlu ke pusat slimming yang harga ribu-ribu untuk treatment. Kini anda boleh lakukan sendiri di rumah. Hanya dengan sapuan sahaja. Mudah dan sangat berbaloi.

L’AROME – Apple Stem Cell Slimming Serum

LEMAK: pembakaran lemak berlaku sangat pantas

SELULIT: perubahan ketara hanya dalam tempoh 1 minggu

LANGSING: perubahan yang amat ketara dlm 3-7 hari

STRETCH MARKS: hampir 100% hilang dlm masa 1 bulan

APPLE STEM CELL: Menggunakan teknologi Apple Stem Cell terkini dari Switzerland

+ Membantu membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, peha dan lengan.

+ Menghilangkan selulit, orange peels, strecth marks & parut. * Boleh disapukan pada double chin. * Menghaluskan tekstur kulit. * Mengeluarkan angin2 dalam badan.

All-in-1 bottle – harga treatment jika di SPA RM1.5K-RM3K, tetapi anda hanya perlu bayar lebih kurang 10% sahaja.
7 KHASIAT TERHEBAT L’AROME

1. MENGHILANGKAN PERUT MEREKAH (STRETCH MARK)

2. MENYELESAIKAN MASALAH & PENYAKIT KULIT

3. MENGHILANGKAN PARUT

4. MEMBUANG SELULIT

5. MEMECAH LEMAK

6. MERATAKAN PERUT

7. MENCANTIKKAN KULIT

Slimming serum l'Arome_cara guna
Cara Guna : Sapukan 2 kali sehari (selepas mandi ) pada bahagian yang kita mahu kecilkan.

Letakkan dalam 1-2 titik bergantung pada tempat sapuan.

** Jangan letak terlalu banyak sebab takut panas **

(selang berapa minat selepas sapu kita akan mula akan rasa panas pada bahagian yang telah disapu) Mudah dan senang…

Tiada kesan minyak pada tangan dan bahagian-bahagian yang telah disapu. Senang dibawa ke mana – mana…

UNTUK MENAMPAKKAN KESAN
** SILA UKUR DULU BAHAGIAN-BAHAGIAN YANG BERMASALAH SEBELUM GUNA PRODUK INI..
** ANDA AKAN TERUJA DENGAN RESULTNYA !!

Kami berikan harga promosi KHAS untuk anda!

Promosi ini untuk mereka yang terawal

HARGA BIASA : RM180 SEBOTOL

INFO/TEMPAHAN >> SILA WHATSAPP: 0123312030

TESTIMONI L’AROME SLIMMING SERUM!

Periuk Goreng Generasi 3 AreIkan

Periuk goreng ajaib generasi 3_areikan

whatsapp 0123312030 untuk pembelian dan tempahan.

Periuk goreng ajaib generasi 3 merupakan produk yang terbaru dan terkini dari koleksi are ikan edaran menang glassware.

Produk yang terbaru dan terkini ini dikatakan ‘ibu’ kerana fungsinya yang menyeluruh.

Anda boleh menggoreng( deep fried), mengukus, menumis, menggulai, memanggang, merebus dan memanaskan makanan. Aksesori tambahan juga akan diberikan secara percuma. Aksesori yang diberikan bukan satu, bukan dua, bukan tiga, bukan empat tetapi 8 item.

Saiznya seperti periuk ajaib generasi ke2 tetapi kedalamannya lebih lagi berbanding periuk ajaib generasi ke 2 iaitu 8cm. Size: 28cm×22cm×8cm

Periuk goreng ajaib generasi 3

8 barang diberi percuma:
1. Getah pengganti.
2. Penyepit.
3. Steam tray.
4. Rak mengukus.
5. Penapis.
6.Buku resepi
7.DVD masakan
8.Beg Kitar Semula

Ansuran rm50 sebulan * 5 bulan * 5 orang
whatsapp 0123312030 jika berminat ya

Periuk goreng ajaib generasi 3_resepiResepi Ayam Berempah dengan Periuk Generasi 3 areikan