Aug 2009 20

Kali ini first time aku join contest ni. Biasanya aku duduk tengok aje diorang join contest. Bukan apa contest kali ini memang menarik. Datangnya dari blog iburikazz. Syok juga ek dapat mengenang kisah2 yang lama. Boleh nampak perubahan2 yang mendadak. Dari berdua, bertiga dan kali ini berempat.

Inilah antara gambar2 hari raya kami dengan berpakaian sedondon.

Raya2006

Nama aku: Nor Asida Mohd Hanapiah

Nama pasangan: Amir Shariffuddin Samat

Gambar ini adalah gambar raya pertama (25hb Okt. 2006) kami bergelar suami isteri. Macam pasangan yang lain, 1st raya kami sure pakai baju nikah (warna cream) dan masa tuh juga aku sedang mengandungkan Ash (sekarang dah 2 tahun 4 bulan). 🙂

Raya2007

Gambar ini pula masa Raya Aidilfitri 2007 (13hb Okt. 2007). Di rumah yang sama iaitu rumah nenek husband aku. Apa yang bestnya kali ini kami bertiga sedondon berwarna biru kehijauan. (tak nampak pulak labunci lip lap lip lap baju aku tuh). Family lain pun sedondon, just machingkan warnanya aje. Ada 4 family semuanya. Gambar kami bertiga aje hendak mana di simpannya. Puas sudah aku mencarinya.

raya2008

Ini pula gambar raya (25hb Okt. 2008) yang terbaru. Baru saje tahun lepas. Masa ini dah nampak Ash besar. Tapi still kena dukung (dukung dengan Papalah pulak, sebab Mama dah tak larat. hehe

raya2009

dan

Untuk raya ini, temanya adalah baju sedondong Oren atau Hitam. Apa yang pasti kami bukan bertiga lagi, sudah bertambah menjadi 4 dengan kehadiran Arisha. 🙂 Tidak sabar rasanya nak raya nih!!! cakap pasal raya pulak, pose pun belum lagi

Apa yang pasti kesemua gambar ini diambil dari tempat yang sama. wakaka rumah nenek husband dekat AU5. Dekat aje kan??

P/S: Marilah join sekali. Due contest ini pada 22hb bulan ini (tarikh start puasa maybe)

Anda Mungkin Meminati:

Dec 2010 15

special GA dari <—– BLOG MUMMYCHACHA

Expired Date : 11 January 2011 (sempat lg nak join ni wei)

Actually aku tak pernah join2 GA (adalah sekali..bertahun2 dulu), sebab

No1: aku tak pandai nak ber’ayat’ menarik nak buat orang tertarik

No2: takde orang meng’TAG’ aku

No3: orang tak suka meng’TAG’ aku

dan maybe;

No4: aku takde masa. Asyik main game FB jerk

ntahlah yang mana satu tp… untuk GA ini aku terasa nak JOIN sebab;

No1: Penganjur GA ini kawan aku.kawan yg byk berjasa pd aku (uniten)

No2: Aku sayang dia. Bukan sayang laki dia tau

No3: Aku nak gembirakan dia ; sure dia suka kalau ramai yang join.takkan nangis kot

No4: Aku nak hadiah dia yang comel lote tu. hehe ada can ke ni??

TAGs: Angahsayang & Sherry

Kalau korang nak hadiah yang comel ni, klik My 1st GiVeAwAy – Hanya Untuk Kamu dan join sekali k..




Anda Mungkin Meminati:

Dec 2010 16

Syarat2 join GiveAway Fatin a.k.a Aten ini mudah jerk tengok sini

Fatin 1st GA akan tamat pada26 Dec 2010!

Anda Mungkin Meminati:

Dec 2010 16

Lagi GA yang aku rasa best dan suka nak join. Mamakembar3 buat GA sempena ULANGTAHUN PERKAHWINAN NYA yang ke-6. Wahh dah 6 tahun ek mamakembar3 melayari bahtera kasihsayang bersama pasangannya ‘AYAH’. Asid doakan SEMOGA KEBAHGIAAN SELALU MENDAMPINGI MEREKA BERDUA KE PINTU SYURGA DISAMPING HERO KEMBAR 3 TUH (kalau de tambahan lagi.. alhamdulillah)!!!

GA ini mudah aje syarat2nya..

1. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog, warganegara dan mempunyai alamat di Malaysia. (kalu kat luar negara tuh, korang pinjamlah address saudara-mara, teman2 kat sini)

2. Buat entry bertajuk: Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!. –> Bereh!

3. Jadi follower blog “Mama Kembar 3” DAN “Itsy Bitsy Secrets”. –>Bereh!

4. Copy & letak gambar banner giveaway ni di entry dan sidebar blog korang beserta link nya.–> Bereh!

5. Tag >= 3 orang untuk join giveaway ni & maklumkan pada diorang yer. –>Bereh

  • Pn ET
  • MummyChaCha
  • AngahSayang

6. Tinggalkan url link entry and ID follower korang di ruangan komen GA ini. –> Bereh!

Hadiah yang MENARIK!

Tempat Pertama

Tempat ke2

Tempat ke 3

Cantik kan? hehe

Jangan Lengah2 tarikh tutup : 6 Januari 2011


Anda Mungkin Meminati:

Dec 2010 22

Contest ini aku kena ‘TAG’ oleh Pn ET.

Tarik Tutup pada 25hb Disember 2010

Untuk join tengok syarat2 yang mudah di sini

So, untuk contest ni gambar2 yang di pertaruhkan tanpa edit/tambah percahayaan/color2/blur2 , janji gambar ini adalah gambar sendiri. Hak cipta terpelihara.

Amir Ashraf Bin Amir Shariffuddin

Tambah 3 kengkawan:  Angahsayang, Kaklady & Syada

🙂

Anda Mungkin Meminati:

Page 1 of 712345...Last »
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.