My Birthday GiveAway Mac 2017

TAMAT 27/3/2017

Sempena birthday saya yang tidak lama lagi.. saya anjurkan GIVEAWAY ini sehingga Tarikh Birthday saya nanti iaitu pada bulan ini juga. (Rahsia!!)

Cara nak join??

Create 1 entry di blog masing2.

Save gambar di atas, kemudian LINK kan ke entry ini.

Kemudian klik link ini (via hp) : www.wasap.my/60123312030 untuk inform Linkย Url Blog Anda dan katakan anda join GA Asida.net.

nak tahu hadiahnya??

Mestilah 1set CADAR 5D 7IN1. Bernilai RM110.

Boleh pilih corak yang mana anda berkenan nanti jika andalah pemenangnya.

Pilihan pemenang secara random based on NUMBER yg diberi dalam whatsapp nanti.

Manakala 3 pemenang SAGUHATI akan dipilih secara personal dari saya sendiri.

LINK CADAR FREE ITU HERE!

Rezeki Hantar dan Menang Poslaju Mei 2016

Alhamdulillah, pertama sekali di pangjatkan syukur kepada Allah S.W.T kerana memberi peluang kepada Asid untuk memenangi Emas lagi dalam peraduan Hantar dan Menang Poslaju 2016 untuk cabutan bulan Mei.

Alhamdulillah. Walaubagaimanapun, harapan mengunung tinggi untuk 15g itu. Kena tunggu surat sampai minggu depan. Baru boleh tahu dapat yang mana. hehe

hantar dan menang hadiah bulanan

====

rezeki hantar dan menang

Hantar dan Menang Poslaju 2016

hantar dan menang poslaju 2016

Semenjak niaga online ( www.cadarmurah.com) ni memang gigih poslaju barang-barang, tapi tak adalah sekali berpuluh2 hantar, sedikit tapi kerap. Adalah seminggu 5kali dalam 5hari ke Poslaju. haha

Mula-mula baca aje peraduan ini di tampal2 dalam poslaju tuh, sehinggalah akak penyelia bagi kertas iklan peraduan ni, dia kata, ” ambil ni, join tau”.. pastu dekat rumah, dua tiga kali pikir..nak join ke, pastu terlintas join lah.. bukan rugi pun, kalau dapat untung lagi.. 1 Gram minima. Jadi kita pun join.

Alang2 join, join sampai menang.. setiap gi pos barang, kena submit form untuk peraduan ni.. bukan susah pun, online ajer.

^-^

senarai pemenang bulanan hantar dan menang poslaju

Alhamdulillah rezeki pos barang poslaju. Terpilih pemenang bulan 3, maybe sempena birthday kot.

Tak dapat 15g, 1g pun okay. Emas kan harganya semakin naik. ?ย 1yr policy insurance poslaju juga.

Bungkusan2 Yang Menceriakan Hariku

Alhamdulillah,

Pagi ni ada 3 orang Encik Posmen datang hantar barang. First.. pos ekspress ada dua sampul. Isinya

dari eT

Terima Kasih daun keladi. Nanti bagi lagi.. hehe. Katanya nak datang rumah, nak pos sendiri hadiah harijadi Asid yang lepas. Tak sempat sebab dia dah deliver baby boy pada 9 April yang lepas. Tahniah buat eT sekeluarga. Penantian berakhir!

Sampul ke dua pula dari kawan maya facebook.. Kak Maria. Kenal2 sebab mempunyai hobi yang sama iaitu mengumpul FM. Kak Maria ni pembeli dan pejual FM. Sume hebat2 koleksinya berbanding Asid ni.. huhu. Asid ni pengumpul FM yang biasa2 jerk, yang budget di beli, kengkawan yang baik hati kasi dan menang beberapa FM dari giveaway/contest.

 

FM Korea

Harganya?? biarlah rahsia

Pastu, Encik Posmen dari Poslaju hantar bungkusan comel pulak.

 

Bedak Ronasutra

Dari ISMI

3 Kotak Bedak Ronasutra yang Asid menang dari Giveaway Raih Undi Ismi pun dah sampai. alhamdulillah dan terima kasih sekali lagi kepada penganjur. Ada 3 jenis tuh iaitu Sawo Yellow, Natural Buff dan Honey. Tak tahulah yang 3 ini sesuai ke tidak dengan kulit muka Asid. Sebab asid guna cream peach. Kalau tak sesuai, Asid bagilah sesiapa.. ๐Ÿ™‚

Lastly Encik Posmen dari poslaju juga datang, hantar borang poslaju yang dah kehabisan. Alhamdulillah penjualan Jersy Selangor 2011/2012 ni berjalan lancar. Kalau yang belum order tuh, meh jeling2 di sini.. klik gambar di bawah

 

 

 

Kak Nawal Datang?

Alhamdulillah. Dengan berita sedih yang timbul [ini], Engkau selitkan juga kegembiraan kepadaku Ya Allah. Terima Kasih Ya Allah..

Hari ini berkobar2 bangun awal, kemas rumah sikit2.. untuk menyambut tetamu dari Sri Kembangan nih. Dari semalam katanya nak datang. hmm hati berbunga2 ler (mcm eT hari tuh!). Lepas jam 12 tengahhari, tetiba dah tiba tetamu yang di tunggu tuh.. siapa dia?? tengok pic ni dulu?

Kak Nawal and Darwish

dari

http://www.saunamu.com

Dengan keadaan tak ready, just terus pakai tudung jerk. Rumah bersepah bagai nak rak!.. huhu malunya ngan akak.. pulak tuh borak2 kosong jerk, tak sempat nak kasi pe2 jamuan.. lenkali akak datang lelama sikit ek.. hari Sabtu ke Ahad ke.. leh kita buat ‘party tupperware! opps party sauna jap!

Kak Nawal dengan baik hati dan rajinnya tuh, datang sendiri ke rumah Asid untuk kasi ‘Hadiah Misteri’ dari contest yang dianjurkan-nya terdahulu. Actually Asid menang 2nd pri2e iaitu RM50. Tak sangka pula de tambahan hadiah misteri. :). Hope de re2eki lagi untuk menang 1st pri2e pulak lepas nih… sebab SAUNAMU.COM akan mengadakan contest sekerap yang mungkin.. tiap2 bulan??? jom terjah ke sana ye!


Sangat2 lah hepi nya hati! Hadiah Misteri tuh spt pic di atas. Cake! Sangat sedap.. akak buat sendiri ke tuh? hehe Ashraf pun suka. Sempatlah bagi sikit kat mak mentua tad.. ๐Ÿ™‚

Terima Kasih Daun Keladi, Harap2 dapat lagi!