Drama Korea: Two Cops

Baru habis tengok cerita Two Cops ini minggu lepas. Cerita korea masih tidak menghampakan. Ending yang selalu mengembirakan. 🙂

A single-minded, dedicated violent crimes detective who finds himself cohabiting his own body with the soul of a sleazy con artist; and falls in love with a feisty rookie reporter.

Main: Jo Jung-suk, Lee Hye-ri and Kim Seon-ho

Drama Korea: Hospital Ship

Selepas cerita While You Were Sleeping, Asid tengok cerita ini pula. Semestinya On Demand. Any Time nak tengok, boleh.

Jalan cerita memang lain dari cerita korea lain (eh bukan ke jalan citer diorg selalu lain). Best macam citer Dr HOUSE pula. 🙂

Story about young doctors that provide medical care to the locals who live in rural villages via hospital ship that sails around the little islands.Song Eun Jae is an immensely talented surgeon. There was a time when the hospital ship was just used for standard checkups and administering medicine. With Song Eun Jae on board, it can provide complicated surgery. She has seen a lot of success as a surgeon, but also a lot of struggles in her family life. When an unfortunate incident leads her to a ship instead of a prestigious hospital, she haslittle compassion for the stubborn elderly patients. Kwak Hyun is the emotional opposite of his senior doctor, Song Eun Jae. Growing up with a father who is a lauded humanitarian, Kwak Hyun strives to be a warm and caring person. He heals not just with medicine but a smile. It seems natural that he works at his father’s ship, but Kwak Hyun also has some emotional scars. He cannot match Song Eun Jae’s medical skills, but he is infinitely better at connecting with patients. Kim Jae Geol has Hallyu looks and an extensive lineage in medicine. His father is a respected doctor. Growing up, his dad always preferred his brilliant brother, which led Jae Geol to become a loner at heart. His father was obsessed with western medicine. As a form of rebellion, Kim Jae Gol studied oriental medicine, much to his father’s disapproval. His goal in boarding the ship was to escape his father’s shadow. At the ship, however, he must work under Song Eun Jae, who is just as strict, emotionless and disdainful of oriental medicine. Now, these three doctors have to put aside their polar opposite personalities in order to treat their patients. As they all soon learn, working for your fellow humans has its own way of bringing people together

Drama Korea: While You Were Sleeping

Drama ini mengisahkan seorang wanita yang boleh meramalkan kemalangan yang terjadi pada orang lain di dalam mimpinya.

Ada sesorang jejaka akan menjadi Hero nya, menolong menghalangi mimpi itu dari menjadi kenyataan.

Cerita yang best, ada juga lawak nya 🙂

Drama Korea: Hwarang The Poet Warrior Youth

Disebabkan cerita Strong Woman Do Bong Soon itu, membuat asid ingin melihat lagi cerita lakonan Park Hyung Sik.
Inilah sebab tertengoknya cerita Hwarang. Ramai yang suka tengok cerita ini, memang best tapi ending yang menyuramkan jiwa. Tapi jangan risau siapa yang tengok citer ini takdelah menyesal. 🙂

 

 

 

 

 

The Hwarang – The Poet Warrior Youth ini mengisahkan tentang sekumpulan pemuda-pemuda yang mempunyai tubuh dan rupa yang menarik untuk menjadi penjuang dan semangat cinta terhadap Raja dan Negara di Ibu Kota Kerajaan Silla, Seorabeol.Info lengkap boleh baca disini: SINI

 

Drama Korea : The King in Loves

Mengisahkan sebuah cerita semasa Dinasti Goryeo, Seorang putera mahkota Wang Won (Siwan). Dia memiliki penampilan yang menarik. Berteman baik dengan Wang Rin (Hong Jong-Hyun) yang berasal dari keluarga pembesar negara. Wan Ring juga pengawal peribadinya yang setia. Mereka berdua juga berkawan rapat dengan Eun San. Seorang puteri dari keluarga pembesar dan terkaya di negara itu. Wang Ron dan Wang Rin sama-sama jatuh cinta terhadapat Eun San. Kisah cinta tragis yang menlibatkan cinta dan tahta menjadi hal terpenting dalam ketiga2 sahabat baik ini.
Baru sahaja tamat beberapa hari lepas.

 

 

 

*** sedih juga tengok citer sebab Asid lebih suka Eun San bersama Putera raja Wang Won. 🙁 tapi Eun San lebih suka Wang Rin. Nyammpah

Drama China: Eternal Love – Ten Miles of Peach Blossoms

Aduss.. entah bagaimana nak cerita pasal movie ini.. sangat best, plus dengan pelakon2nya yang handsome2, comel2, cantik2.. nasib baik ada on demand, boleh download dan tgk bila2 masa.. tanpa iklan. Expired Dec 2019.. lama lagi kan? 🙂

Start tengok citer ni bila tengok youtube citer strong woman Do Bong Soon korea tuh, tertekan citer Eternal Love China ni.. terus suka, 🙂 tapi sayang youtube pasal EL ini di block pula.. tu yang tengok di Astro On demand sahaja.

After a devastating war, the immortal tribe paid a heavy price to seal the ghost lord Qing Cang. 70,000 years later, in an attempt to re-seal the ghost lord who was about to break free, Bai Qian (Yang Mi)’s memories and goddess identity were sealed by the ghost lord, and she was sent to the mortal realm to undergo a trial in order to become a High Goddess, with the alias of Su Su. In the mortal world, she meets Ye Hua (Mark Chao) and the two fell in love. In order to prevent the same tragedy (that happened to Sang Ji and Shao Xin) from befalling, Ye Hua attempts to fake his death while hiding Su Su from the Nine Heavens. However, Ye Hua’s plans were eventually thwarted and Su Su was brought to the Nine Heavens. Su Jin, who is jealous of Ye Hua’s love for Su Su, intentionally creates a series of misunderstanding between then which leads Ye Hua being forced to take Su Su’s eyes and giving them to Su Jin. Thinking that Ye Hua has betrayed her, the devastated Bai Qian jumps off from the Zhu Xian Terrace, returning her back to her goddess status. At her request, all her memories of the happens after her powers were sealed are erased and she forgets Ye Hua.

Three hundred years later, the two meet again as deities. Another lifetime another world, Ye Hua recognizes Bai Qian as the woman he loves but the latter remains indifferent. Ye Hua begins to pursue Bai Qian for a second time to regain her affections, and eventually succeeds when his love is requited. From beginning to end, time continues to flow and the lines of their fates continue to cross: an entanglement of three lives and three worlds and a road of peach blossoms.

info: https://en.wikipedia.org

So, jangan lupa tengok okay.

Drama Korea: Strong Woman Do Bong Soon

Jarang benar Asid minat tengok korea ni, ini penangan mak asid lah ni. Haha.. actually mak asid tak dengar, dah lama ada masalah pendengaran. Jadi dia jarang tengok drama melayu, dia selalu tengok korea sebab ada subtitle. Paham lah jalan citer itu. Pastu, dua minggu Mak Asid ikut Asid balik Shah Alam.. jadi mulalah citer korea di tengok.. start terjebak dari citer ikan duyong tu, pastu Woman Room.. kemudian citer ini.. Strong Woman Do Bong Soon. Citer ni memang best, sweet sangat. Pelakon pun semua cute dan handsome (Asid ni memang kalau tengok citer.. pilih pelakon sket.. haha)

So, ni serba sedikit info tentang citer ini. Kalau nak tengok.. sempat sangat. Masih ada di Astro On Demand.

Strong Woman Do Bong-soon is a 2017 South Korean television series starring Park Bo-young and Park Hyung-sik in the title role as a woman with superhuman strength.
Do Bong-soon (Park Bo-young) was born with superhuman strength. Her strength is hereditary and passed along only to the women in her family. Her dream is to create a video game with herself as the main character. She desperately wants to become a willowy and elegant woman, which is the ideal type of her crush, In Gook-du (Ji Soo), a police officer. Thanks to her strength, she gets the job of a bodyguard, to a rich heir Ahn Min-hyuk (Park Hyung-sik), the CEO of a gaming company, Ainsoft. Contrary to Gook-du, Min-hyuk is an odd man who is playful, a little spoiled, and has no regard for rules, and dislikes policemen. He has recently received anonymous threats, blackmails, and has even been stalked at an occasion.

One day, a series of kidnapping cases break in Dobong-dong, the district Bong-soon lives in, and she is determined to catch the culprit after her friend was targeted. Under the help and training from Min-hyuk, she manages to control her strength to use it for good causes.

Sekarang memang sudah tahu ending citer. Mestilah happy ending. Itu yang penting kan.. x suka Sad Ending. Buat nyampah aje.

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)

the hobbits 2013The dwarves, along with Bilbo Baggins and Gandalf the Grey, continue their quest to reclaim Erebor, their homeland, from Smaug. Bilbo Baggins is in possession of a mysterious and magical ring.

 

Malam tadi, tengok movie The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013) [2D] bersama pakwe aye. Tengok Midnite @ MBO cineplex @ Subang Parade (pilih dekat dengan umah). Oklah kan anak-anak ada Mok Su nya jaga di rumah. Ingat tak ramai yang tengok malam rabu, tengah malam, tengah-tengah minggu begini, tapi rupanya.. ramai juga. Siap ada laki bini bawa anak 2tahun lagi. Semangat benor nak tengok citer best begini dok.

Tiket RM14 + RM14 + all start combo Double Rm12.

Citer pasal movie ini, memang best sejak dulu lagi dok mengikuti ceritaciter nya dari Lord Of the ring. Rantai dan Ring nya pun ada simpan (dah lama pakwe den beli masa gi oversea dolu2). Ceritanya best tak?? semestinya best. khikhi tak sabo tunggu sambungannya Dec 2014. InsyaAllah kalau ada umur lagi.

legolas hobbits

gandalf the hobitts

movies-the-hobbit-desolation-of-smaug-dwarves

Afgan – PadaMu ku Bersujud

Salah satu lagu Tema dalam Janji Kekasih.

Ku menatap dalam kelam
Tiada yang bisa kulihat
Selain hanya namaMu, ya Allah

Esok ataukah nanti
Ampuni semua salahku
Lindungi aku dari
Segala fitnah

Kau tempatku meminta
Kau beriku bahagia
Jadikan aku selamanya
HambaMu yang selalu bertaubat

Ampuniku ya Allah
Yang sering melupakanMu
Saat Kau limpahkan karuniaMu
Dalam sunyi aku bersujud
Esok ataukah nanti
Ampuni semua salahku
Lindungi aku dari
Segala fitnah

Kau tempatku meminta
Kau beriku bahagia
Jadikan aku selamanya
HambaMu yang selalu bertaubat

Ampuniku ya Allah
Yang sering melupakanMu
Saat Kau limpahkan karuniaMu
Dalam sunyi aku bersujud

Kau tempatku meminta
Kau beriku bahagia
Jadikan aku selamanya
HambaMu yang selalu bertaubat

Ampuniku ya Allah
Yang sering melupakanMu
Saat Kau limpahkan karuniaMu
Dalam sunyi aku bersujud
PadaMu