My Birthday GiveAway Mac 2017

TAMAT 27/3/2017

Sempena birthday saya yang tidak lama lagi.. saya anjurkan GIVEAWAY ini sehingga Tarikh Birthday saya nanti iaitu pada bulan ini juga. (Rahsia!!)

Cara nak join??

Create 1 entry di blog masing2.

Save gambar di atas, kemudian LINK kan ke entry ini.

Kemudian klik link ini (via hp) : www.wasap.my/60123312030 untuk inform Link Url Blog Anda dan katakan anda join GA Asida.net.

nak tahu hadiahnya??

Mestilah 1set CADAR 5D 7IN1. Bernilai RM110.

Boleh pilih corak yang mana anda berkenan nanti jika andalah pemenangnya.

Pilihan pemenang secara random based on NUMBER yg diberi dalam whatsapp nanti.

Manakala 3 pemenang SAGUHATI akan dipilih secara personal dari saya sendiri.

LINK CADAR FREE ITU HERE!

Jom Simpan Emas AsidRichGold

Ramai orang tanya emas nnt dah banyak² nak simpan kat mana?
Pasti dlam fikiran emas yg kita dapat beso² …berjongkong-jongkong macam emas Yamashita kot ye??

Walhal nak dapatkan 1g harganya pun dah mencecah rm200 tau.

Berbalik pada soalan di atas…
Emas dalam genggaman tu ade 50g BERNILAI Rm10k lebih mengikut harga jualan hari ini.

Cuba bayangkan Rm10k dalam bentuk wang kertas…muat ke sebelah tangan nak genggam???

#FAKTA
= MENYIMPAN EMAS LEBIH MUDAH DARI MENYIMPAN WANG KERTAS

whatsapp 0123312030, jom simpan emas 1 gram 1bulan.

Aura Maya & Bedak Arab KOKURYU SUPER SUMMER CAKE

bedak arab color

Berminat SMS: 0123312030

Korang penah cuba bedak ni tak??…Produk dari Jepun hasil kajian di Filipina Cherry laboratory.Kebanyakan wanita arab pakai pada musim panas… Sangat senang dipakai. Beberapa minit menjadikan kulit muka seakan-akan kita pernah masuk kelas make up! Akan kelihatan lembut, gebu, bercahaya, berseri, cun dan yang penting terasa ringan di muka (tak melekit langsung!)

Asid memang pakai, lepas pakai Aura Maya, nak keluar tuh just pakai bedak arab ni. Memang nampak macam make up tebal. Seronok. Kalau majlis malam pun nampak clear, cerah lagi. Macam dalam gambar ini.

Bawah ni pula, bergambar dengan pengantin.

Macam sama tebal kan? padahal sekali calik je 🙂 Memang jimat.

TAK PERLU PAKAI APA-APA KRIM LAGI!

Bedak ini 3 dalam 1: moisturizer, foundation n alas bedak…sangat jimat! Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira berkulit gelap, cerah, putih dan sebagainya, Sesiapa sahaja sesuai memakainya . Kemas dan sekata.Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda. Mengecutkan jerawat. Apabila berpeluh akan menampakkan anda lebih cantik. Tahan Selama lebih 8 jam. Tidak melekat pada tudung, kain, tisu dan sebagainya kerana ia terus meresap ke kulit. Suci dan Halal, serta boleh dibawa solat.

Berminat boleh SMS/Whatapps: 0123312030

Email: asieda82@gmail.com

bedak arab 4

bedak arab 5

bedak arab 7 bedak arab 9 bedak arab 15 bedak arab 16 bedak arab 17 bedak arab 19

Pan Ajaib Areikan (RM149)

Free Beg Pan Ajaib(Free beg merah ini)

Pan Ajaib areikan baru

pan pengukus 3

Pan ajaib areikan.. 1 biji RM149.

boleh guna dua2 belah..

boleh buat kek naik tinggi..

boleh stim ..

boleh grill..

boleh guna rak pengukus..

boleh guna piring mengukus.

**Beli 12 free 1 ya**

Offer bayaran ansuran RM50 X 3 bulan.

SMS/wassap: 0123312030

pan pengukus

pan pengukus 2

 

 

Genie Bra (3in1) + free Hip Up Short

Genie Bra 1

* Price: RM65 free pos (sem) *
3 pcs in a pack (color: white, nude, and black)
plus free 1 pc high waist hip up shorts

Adakah anda menghadapi masalah seperti berikut :-

? TALI BRA ATAU STRAP SELALU TERLUCUT
? KAIN GATAL DAN TIDAK SELESA
? SUSAH NAK CARI BRA YANG BETUL2 FIT DENGAN SAIZ DADA ANDA
? RUMIT NAK JAGA ATAU MAINTAIN BRA
? BERBEKAS TALI BRA KALAU BADAN KITA BERLEMAK
? PIN PENYANGKUT SELALU PATAH/ROSAK
? SAKIT BELAKANG
? NAK PAKAI BRA YANG SELESA TAPI MAHAL!

Kini segala masalah anda akan selesai jika anda bertindak untuk TUKAR bra anda kepada Amazing Bra.

Jadi Kenapa anda perlu TUKAR ??

100% TERBUKTI!!! YANG PENTING ADA SPAN OK !!!

kotak mcm ni dlm ada 3 pcs lain2 warna…hitam, putih & coklat

SMS/WASSAP: 012-331 2030

Genie Bra 3

Genie Bra 4

6 KELEBIHAN GENIE BRA!!!!

DIREKA KHAS TANPA CANGKUK, WIRE, DAN TALI STRAPS….

NAMUN AMAT SELESA…..

  • Tali yang lebar dan bahagian bawah bra yang lebar memberikan support yang diperlukan oleh payudara anda.
  • Rekaan bentuk coli yang melekap pada badan menjadikan anda berasa seperti tidak memakai bra.
  • PADS yang boleh di pasang dan dikeluarkan apabila perlu.
  • Boleh dicuci dengan mesin basuh.
  • Diperluan daripada kain 96%nylon dan 4% spandex memberikan keselesaan total.
  • Didatangkan dalam 3 warna berbeza (white, nude dan black)

 

  • Genie Bra 5

Buku Cerita Bola Sepak Malaysia : Pahang

Oleh kerana Koi orang Pahang jadinya koi nak buat entry pasal buku ini, sebagai tanda sokongan tidak berbelah bagi untuk Negeri tumpahnya darahku dan sokongan buat suamiku yang tercinta , salah seorang penulisnya.

Nyata bolasepak Pahang memang pernah ngah seketika dahulu, berharap masa kini dan hadapan.. ini lebih lebih ngah gitu. Insya-Allah.

Memang tabik spring juga kepada buku ini kerana Ranking no 1 di kinokuniya.com pada hari ini. Hope juga ranking no1 dalam MPH mengalahkan novel Adam Hawa tuh (boleh ker??) hehe. Insya-allah.

Kepada sesiapa yang berminat, dapatkan dikedai BUKU terpilih berdekatan anda!

TQ

WEEKLY BESTSELLERS Under same category

Cerita Bola Sepak Malaysia

01
Jemaah Penggila Bola Sepak Malaysia

FAIL SULIT PRESIDEN AMERIKA

02
MUHD NUR IMAN

Doktor Umum

03
Dr. Mahathir Mohamad

Pemanggang Ajaib Are Ikan (Generasi 1)

Assalammualaikum,

Dijual pada harga RM125.00 (saiz 28cm)

Sekarang orang dah lebih maju, sure dah familiar dengan pemanggang ajaib ini. Masak lebih mudah dan cepat.

Kalau orang-orang kampung den nak beli, meh roger2.. sebelum raya den hantar by hand. Kalau orang jauh pun boleh beli pemanggang ajaib ini, cuma tambah postage fee Poslaju RM15 ke semenanjung dan RM25 ke Sabah/Sarawak.

Yang bestnya pemanggang ini, ianya direka tidak begitu tebal sehingga sukar dikendalikan dan tidak begitu nipis sehingga makanan terlalu cepat hangus. Ini kerana ia menggunakan bahan ‘die-casting’. Mempunyai berat yang sederhana dan ‘non-stick’. Mempunyai “tangkai berpenutup magnet” yang ketat dan kedap supaya aroma dan citarasa makanan kekal asli. Boleh memanggang ikan, ayam, udang, sotong, daging dan sebagainya. Boleh juga membakar kek, biskut, roti dan kuih bahulu.

Dari pengguna yang berpengalaman menggunakannya berkata;

Nak buat kek pisang, kek coklat?? resepinya ada dalam blog asid ni, search ya

Pendek kata, memang mudah lah. Orang yang tak pandai masak pun boleh jadi pandai sebab setiap pemanggang yang dibeli akan disertakan dengan Buku Resepi terbaru ini.

so, tunggu apalagi? jom order sekarang

email: asieda82@gmail.com

sms : 0123312030

The Class Clown – Selamat Hari Guru –

Those school years, seems like it was just yesterday. Who’s your favourite teacher?

cer citer kisah anda.. macam kia sara tuh.. tgk movie budak2 pun best jugak kan?

“They teach, they lead, and they inspire”

terima kasih, Cikgu!

Hoore Hoore : Sudirman

Klik untuk Info Lanjut mengenai Konsert Kenangan Sudirman!

Jangan lupa menonton filem Hoore! Hoore! dan menghayati lagu-lagu nyanyian Allahyarham Sudirman semula.

Filem Hoore Hoore mengisahkan seorang wanita bertubuh besar Nurul Aiman yang mempunyai tubuh yang agak gempal dan tidak terlalu cantik, bendul tapi berhati baik. Namun begitu, cirri-ciri kewanitaan tetap ada seperti gadis-gadis yang lain. Aiman mempunyai 2 orang sahabat baik Lana dan Azadan, mereka adalah rakan sekampung dan satu sekolah. Hubungan mereka erat dan mesra. Ibunya bernama Lia, dan ayahnya bernama Hairil. Nenek Aiman bernama Nenda Zaimah dan tinggal tinggal bersama mereka.

Di sekolah Aiman mempunyai seorang kawan bernama Johari, seorang yang tampan dan segak. Dalam diam Johari menyukai Aiman. Dalam pada itu, Lana dan seorang rakan sekolah yang lawa dan popular bernama Rita juga sangat meminati Johari. Rita seorang gadis yang ego dan sentiasa cari pasal dengan Aiman. Ayah Johari pula ialah seorang Ustaz iaitu Cikgu Murshid.

Pada masa yang sama, Aiman tergerak untuk menyertai pertandingan Ratu Impian yang di anjurkan oleh sebuah majalah. Rita juga menyertai pertandingan itu. Mengetahui yang Aiman juga menyertai pertandingan itu, Pelbagai rintangan yang dihadapi oleh Aiman bukan saja dari musuh ketatnya Rita tetapi masyarakat memandang serong akan niatnya itu. Filem ini akan menemui penonton pada 2012.